Operator Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Skoro si začínám myslet, že tady máme co do činění s bandou věštců! Bacha kluci a? se vám z toho věštění nezblázněj koule!!! :D:D Citovat
Luger Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Napsán autorem John Taky si myslim ze kdyz nas tam bude vic tak to nevadi alespon si snad hezky pokecame a clovek stravi prijemny podvecer s partou lidi co zna.:D To Luger diky ze jsi me napsal na 100% ani nevim jak jsi na to prisel ze pojedu. :D:D Asi mas nejakou dedukci ze pojedu taky. No, věštění je jednoduchý... stačí si o stránku zpátky přečíst Tvé řádky: \"Tak snad vsechny kteri pojedete na 2. pražsky minisraz na Džbán potesim ze mam ve ctvrtek cas,takze se pokusim prijet. \" 2Lexa: Přijeď, dáme pak čtyřmílovej sprint z letiště na kula?aák... semafory a lidi na přechodech neplatí :D Citovat
John Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 To Operator : spis si myslim ze Luger vi ze kdyz mi jen sily staci tak si nenecham ujit zadny sraz a ani poklaboseni s ostatnima.Proto ma asi tak dobrou dedukci.:D Citovat
Luger Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Takže latest update: Pojedou: Operator - 100% + 2 pežolidé John - 100% Medvěd - 100% Marlin - 100% - na chvíli bez sestřiček Tomyka - 100% ART - nejspíš také 100% Luger - 100%, ségra+kámoška - 85% Vector - nevyjádřil se (30%) AKCZ - na nás bude myslet.... Bohumil - šlape v Brdech Lexa - Kašle na nás... Celkem: 9 - 12 lidí Pro kolik že je ten stůl? Citovat
lexa Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 :D;) Jakých věštců, já jen čtu noviny:D:D:D:o:o:papa A dík za objasnění pojmu EXKAVÁTOR, já hlupák hlava děravá jsem si myslel, že to je kolečkové rypadlo na skrývku zeminy ve větším, nebo, že by Americké nebo sovětské? ;) Citovat
John Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Mam pocit ze Meda objednaval stul pro cca 10priznivcu. Citovat
lexa Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 SAKRA to se to tu rozjelo, kur.a píšu jak šnek. NEKAŠLU na VÁS v žádném případě, jen nestíhám, ale vydržte. jen co mi dodělají střechu na haciendě tak Vás klidně pozvu na NEVERENDIG brigádu k sobě a to bude sraz.:D:o:o Citovat
John Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 To Lexa : proste se tu vede bujna konverzace pres forum. Hold lidi si radi pokecaji to je znama vec,i kdyz treba chat je o dost lepsi. Ale zase pro nekoho muze bejt neprehledny a nemusi stihat odpovidat. :D Citovat
Luger Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Napsán autorem John To Lexa : proste se tu vede bujna konverzace pres forum. Hold lidi si radi pokecaji to je znama vec,i kdyz treba chat je o dost lepsi. Ale zase pro nekoho muze bejt neprehledny a nemusi stihat odpovidat. :D Zajímavý... chat se Ti zdá lepší, ale na ICQ se podívat... tě ani nehne Citovat
John Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 To Luger: ja a ICQ???Ja ICQ mam zaply denne teda furt protoze komp my bezi taky skoro 24h denne. :D A co ted koukam tak jsi momentalne offline na ICQ.:( Citovat
Operator Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Ježkovo woko, taky už nějak nestíhám!!! Jenže já u toho ještě pracuju a internet mi brzdí náš program, takže vás klucí asi na chvilku opustim. Takže zatím pá pá :papa Citovat
lexa Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Já taky, zase zítra. ČUSKY.:D:papa:papa:papa:papa:papa:papa Citovat
Operator Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Napsán autorem Luger Takže latest update: Pojedou: Operator - 100% + 2 pežolidé John - 100% Medvěd - 100% Marlin - 100% - na chvíli bez sestřiček Tomyka - 100% ART - nejspíš také 100% Luger - 100%, ségra+kámoška - 85% Vector - nevyjádřil se (30%) AKCZ - na nás bude myslet.... Bohumil - šlape v Brdech Lexa - Kašle na nás... Celkem: 9 - 12 lidí Pro kolik že je ten stůl? Tak jsem zase tu! Hele Lugere se stolem si hlavu nelam. Ty vezmeš na klín kámošku a já ségu a rázem je to zredukovaný na 10 sedacích míst! :D Citovat
John Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Si myslim s mistem na sezeni bych to nevydel tak horky kdyztak by se srazily dva stoly kdyz nas tam dorazi vic. Snad tam nebudou mit narvano.:D Citovat
Marlin Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 panejo, tady clovek neni den a takhle se to rozjede :D:D mozna budu na dyl, nez na chvili,a muze se na krizovatkavh hrabat????? :D:D Citovat
Luger Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Napsán autorem Operator Napsán autorem Luger Takže latest update: Pojedou: Operator - 100% + 2 pežolidé John - 100% Medvěd - 100% Marlin - 100% - na chvíli bez sestřiček Tomyka - 100% ART - nejspíš také 100% Luger - 100%, ségra+kámoška - 85% Vector - nevyjádřil se (30%) AKCZ - na nás bude myslet.... Bohumil - šlape v Brdech Lexa - Kašle na nás... Celkem: 9 - 12 lidí Pro kolik že je ten stůl? Tak jsem zase tu! Hele Lugere se stolem si hlavu nelam. Ty vezmeš na klín kámošku a já ségu a rázem je to zredukovaný na 10 sedacích míst! :D e-e... nezapomeň na mazce a sekrece... ty si k někomu na klín jen tak nesednou... ale můžeš to zkusit Citovat
LaHab Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Pokusim se take pribyt. Snad se nekde nepotratim.... Neslibuji, zitra rozjizdim upgrade systemu ve f praci, tak doufam, ze to odpoledne zapichnu, nez se to zazalohuje... Citovat
Luger Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Napsán autorem LaHab Pokusim se take pribyt. Snad se nekde nepotratim.... Neslibuji, zitra rozjizdim upgrade systemu ve f praci, tak doufam, ze to odpoledne zapichnu, nez se to zazalohuje... No vida, snad se povede Citovat
tomyka Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Jak ze ja mam 100 procent? ved ja neidem. trosku daleko z kosic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.