Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

PRÁVĚ JSEM SE VRÁTIL Z HRADU O.K sorry - ze Džbánu a hlásím zamluvení velkého stolu na zahrádce restaurace Šárka v campu Džbán, a to pro cca 10 příznivců Peugeot clubu na 18. hodin ve čtvrtek 19.8.2004. Krmě je chutná, podávané nápoje v dobré teplotě, tak snad už nic nebude chybět k spokojenému prožití 2. pražského minisrazu na Džbáně.

[Editován dne 8/15/Sun, 15 Aug 2004 19:09:40 +0000Sun, 15 Aug 2004 19:09:40 +0000Sun, 15 Aug 2004 19:09:40 +0000Sun, 15 Aug 2004 19:09:40 +0000 Medvěd]

[Editován dne 8/15/Sun, 15 Aug 2004 19:12:23 +0000Sun, 15 Aug 2004 19:12:23 +0000Sun, 15 Aug 2004 19:12:23 +0000Sun, 15 Aug 2004 19:12:23 +0000 Medvěd]

Super!!!

Odesláno

Tak snad vsechny kteri pojedete na

2. pražsky minisraz na Džbán potesim ze mam ve ctvrtek cas,takze se pokusim prijet.

:):)

[Editován dne 16/8/04 John]

Odesláno
Napsán autorem Operator

Napsán autorem Marlin

ja jedu, na 100%, vezu tam tatovy disk na auto a jeste si jedu pro new founa, tak tam budu, se mnou pocitejte, ale asi pojedu sam, sestricky nic......

No aspoň že tak! Si vyslal přítulku na Moravu samotnou, jo? :D Snad tam vezme sestřičku aspoň Luger!!

To weeesh :D Její účast + účast kámošky přislíbena... Mazce i sekrece potlačeny... :P

Odesláno
Napsán autorem Marlin

no, moje kocka, prohlasila, ze se mnou asi nepojede, uvidime jak ji presvedcime, ale asi ne, zkusim este presvedcit mladsi segru, no uvidime, ze :D:D:D

Promiň... eh... co znamená \"mladší\" ????

Odesláno

Hele kluci já už fakt nevim. Po tý Evropský jezdim každý den, ale směrovku na Džbán jsem prostě nikdy nikde neviděl. Jede se tam od toho Mekáče nebo od té bývalé budovy Koospolu?

Jinak, jak to vypadá, bude nás tam spousta, což je super, snad nám bude přát i počasí! Už se těšim! :papa

Odesláno

Tak let\'s summarize...

Pojedou:

Operator - 100%

John - 100%

Medvěd - 100%

Marlin - 100% - na chvíli bez sestřiček :(

Tomyka - 100%

ART - nejspíš také 100%

Vector - nevyjádřil se (30%)

AKCZ - na nás bude myslet....

Bohumil - šlape v Brdech :D

Doplňte, případně opravte mé nesrovnalosti.....:papa

[Editován dne 18/8/04 Luger]

Odesláno
Napsán autorem Luger

Tak let\'s summarize...

Pojedou:

Operator - 100%

John - 100%

Medvěd - 100%

Marlin - 100% - na chvíli bez sestřiček :(

Tomyka - 100%

ART - nejspíš také 100%

Vector - nevyjádřil se (30%)

AKCZ - na nás bude myslet....

Bohumil - šlape v Brdech :D

Doplňte, případně opravte mé nesrovnalosti.....:papa

[Editován dne 18/8/04 Luger]

:D:D Pořád mi tam chyběl Luger a pak jsem si všiml, že to byl právě on, kdo si dal tu práci a celý to sesumíroval! :D:D:D Šikula chlapec! Ovšem nenapsal tam nic o své sestřičce a její kamarádce, takže doufám, že se nic nezměnilo a ony jedou taky!!!???

Ještě jedna podotázečka: Vadilo by vám, když tam dotáhnu ještě jednoho nečlena s 206kou a možná ještě jednoho s nádhernou 306kou?

Odesláno

Co sis myslel?no?:D:D bacha víš,že podle LUGERA čteme na Moravě myšlenky:D:D:D:cool: no už to neříkej, už sem si to přečet v novinky i dnes a už i v BLESKU!:D:D:o:papa

PS No to je hrůza co sis myslel!§:D:D;):o:o:papa:papa

Odesláno

Taky si myslim ze kdyz nas tam bude vic tak to nevadi alespon si snad hezky pokecame a clovek stravi prijemny podvecer s partou lidi co zna.:D:D

To Luger diky ze jsi me napsal na 100% ani nevim jak jsi na to prisel ze pojedu.

:D:D:D

Asi mas nejakou dedukci ze pojedu taky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...