Guest Scratch Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 V automatu se ale olej meni taky :-) Citovat
Cyklon Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Vítám Zuzanku v Peugeot klubu i když já nemám moc co vítat, protože jsem tu také nováček Jinak k té výměně oleje: respektoval bych především předpisy značkového servisu a servisní knížky. Samozřejmě, z lásky k motoru lze vyměňovat olej každých 5000 km, rozhodně se tím nic nepokazí, ale také nic nezachrání. Myslím, že kdyby byla výměna dříve než po těch 30Tkm alespoň trochu opodstatněná, servis by byl první, který by to uvítal: více zakázek, více prodaných olejů atd. Citovat
AKCZ Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Původně zaslal: Cyklon Myslím, že kdyby byla výměna dříve než po těch 30Tkm alespoň trochu opodstatněná, servis by byl první, který by to uvítal: více zakázek, více prodaných olejů atd. Servis ale auta neprodava.. a prodejce se snazi lakat.. A dle Tvych slov.. vice zadrenych motoru, vice prodanych aut Ale ber tu vetu hodne s rezervou Citovat
pastorek Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Původně zaslal: Scratch V automatu se ale olej meni taky :-) Práveže áno ale polovica mechanikov ti povie že nie. Preto som to dal ako príklad fámy. Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Scratch V automatu se ale olej meni taky :-) Práveže áno ale polovica mechanikov ti povie že nie. Preto som to dal ako príklad fámy. A já ze stejného důvodu ten olej v automatu zmínil. Citovat
Cyklon Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: AKCZ Původně zaslal: Cyklon Myslím, že kdyby byla výměna dříve než po těch 30Tkm alespoň trochu opodstatněná, servis by byl první, který by to uvítal: více zakázek, více prodaných olejů atd. Servis ale auta neprodava.. a prodejce se snazi lakat.. A dle Tvych slov.. vice zadrenych motoru, vice prodanych aut Ale ber tu vetu hodne s rezervou No, měl jsem na mysli značkové servisy. Tam je přece prodej nových aut i servis současně (např. Domanský v Praze 5). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.