Guest Lubk0 Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 Toz v servisoboxe sem nikde nenasel pod svojim vin nejakou hrubku kotouce, je to tam nekde napsane ? Alebo to musim normal rucne zmerat ... Citovat
Qcko Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Ja mam jeden blby dotaz. Ked si pozeram na ESHOPOCH kotuce pre moj predok auta, tak su v mojom rozmere 2 rozne nechladene. 1. ma priemer 247 mm a ma hrubku 10 mm (minimalna hrubka opotrebenim 8mm) 2. ma priemer 247 mm a hrubku ma 13 mm (minimalna hrubka opotrebenim 11mm) Aky je medzi nimy rozdiel ? V com je hrubsi lepsi ? Nie je lepsi, jedny su pre auta z ABS a druhe bez ak sa nemylim, inak ta hrubka je blbost nie? Ja mam vpredu hrubku 21 mm myslim a minimum 18 mm, neviem si predstavit 8 mm kotuc na aute:myslim Ja som kupil komplet ATE, zo zaciatku piskali, to je pravda, ani nie tak pri brzdeni ako pri rozbiehani a pomalej jazde (skor popiskovali:D), ale uz to nerobia a brzdia skvelo (vsak s 1.4 motorom:roll )... A ked si si neni isty hrubkou kotuca, tak zober subleru (posuvne meradlo:D) a normalne odmeraj;) Ja mam taketo;) P/L brzdový kotouč - ATE průměr [mm]: 247 tloušťka brzdového kotouče [mm]: 20,4 minimální tloušťka [mm]: 18,5 typ brzdového kotouče: chlazeno Počet otvorů: 4 průměr kruhového otvoru [mm]: 108 výška [mm]: 34,2 Centrovaci prumer [mm]: 66 vnitřní průměr [mm]: 133,2 průměr otvoru [mm]: 12,8 [upravil dne 19.8.2009 Qcko] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 Ja som to pozeral na autokelly... Tu su linky na vsetky kotuce ATE ktore mi to ponuklo, pozri si tloustky ... http://obchod.autokelly.sk/detail.aspx?PrimaryCode=AT%20410187&Sender=Catalog&CatalogPath=AT%20410187 http://obchod.autokelly.sk/detail.aspx?PrimaryCode=AT%20413185&Sender=Catalog&CatalogPath=AT%20413185 Hrube su len tie, ktore su zevraj chladene, ale ja chladeny kotuc nemam http://obchod.autokelly.sk/detail.aspx?PrimaryCode=AT%20420132&Sender=Catalog&CatalogPath=AT%20420132 http://obchod.autokelly.sk/detail.aspx?PrimaryCode=AT%20420133&Sender=Catalog&CatalogPath=AT%20420133 A nemam ani ABS ... Citovat
Qcko Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 No ja ho mam tiez z autokelly ...toz je pravda ze ja mam chladeny, len sa mi zdaju dost tenke, no...kazdopadne hrubku si lahko odmeras na aute, ja si myslim, ze ked das hrubsie, tak ti akurat dlhsie vydrzia, ale zas budu o trocha tazsie:cool: (a preco si nedas chladene??? vsak mame rovnake auto, urcite by ti tam sli )... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Původně zaslal: Qcko No ja ho mam tiez z autokelly ...toz je pravda ze ja mam chladeny, len sa mi zdaju dost tenke, no...kazdopadne hrubku si lahko odmeras na aute, ja si myslim, ze ked das hrubsie, tak ti akurat dlhsie vydrzia, ale zas budu o trocha tazsie:cool: (a preco si nedas chladene??? vsak mame rovnake auto, urcite by ti tam sli )... Hrubsie dlhsie nevydrzia. V inych popisoch som cital 13 mm maju maximalne, a najmensia hranica je 11 mm, a u 10 mm bola najnizsia 8 mm. Cize 2 mm ci z hrubych, ci z tenkych ... Neviem. Myslim ze je rozdiel mat chladene a nie. Mozno ty mas ABS, ja nemam... Nemyslim si ze by to islo len tak vymenit .. A celkovo, s brzdami som celkom spokojny, nebrzdi to zle, na me ucely Ale to budu resit az o 5 - 10 tis. km. Kotuce su este v pohode Su tam original s vyroby Citovat
pastorek Odesláno 21. srpen 2009 Odesláno 21. srpen 2009 Původně zaslal: Qcko ... a preco si nedas chladene??? vsak mame rovnake auto, urcite by ti tam sli ... Chladené kotúče majú i iné strmene, takže pri výmene by sa museli meniť tiež. Citovat
fox111fox Odesláno 21. srpen 2009 Odesláno 21. srpen 2009 Neviet kolko stoji vymena vsetkych 4 brzd v origo peugeote na 307 sw 2002 Citovat
Qcko Odesláno 21. srpen 2009 Odesláno 21. srpen 2009 Myslel som si, ked su takmer 2x hrubsie, zaujimave je to ze Lubk0 ma presne ten motor aj rocnik ako ja a mame uplne ine brzdy:roll ....akurat ja mam XR:) (a hej, ja mam ABS, mozno je to aj preto:roker )... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. srpen 2009 Odesláno 22. srpen 2009 Původně zaslal: Qcko Myslel som si, ked su takmer 2x hrubsie, zaujimave je to ze Lubk0 ma presne ten motor aj rocnik ako ja a mame uplne ine brzdy:roll ....akurat ja mam XR:) (a hej, ja mam ABS, mozno je to aj preto:roker )... Urcite to bude preto Citovat
Qcko Odesláno 22. srpen 2009 Odesláno 22. srpen 2009 Původně zaslal: fox111fox Neviet kolko stoji vymena vsetkych 4 brzd v origo peugeote na 307 sw 2002 Ak chces poradit, nekupuj brzdy v origo Peugeote a nedavaj si to robit do origo Peugeotu (preplatis penazi a penazi), brzdy si radsej kup (urcite ti poradime aj tu na fore ake a kde) a vymenu fakt zvladnes sam doma, ak niesi zaneprazdneny, tam nie je co pokazit:super ...hold, to je moj skromny nazor... ale myslim si, ze za to co by si v Pug servise zobrali len za pracu kupis komplet dobre brzdy:aut Citovat
kaper Odesláno 22. srpen 2009 Autor Odesláno 22. srpen 2009 Tak to má qcko uplne pravdu ja som to zvládol sám. Potrebuješ nejakú lepšiu sadu klúčov, hever klasika z auta, klúč na kolesá riedidlo, nejakú trubku na páku a chuť,a čas. Mňa to stalo na zadnú nápravu, komplet aj s doštičkami 75Eur, a 2 hodiny roboty. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.