winco Odesláno 29. květen 2010 Autor Odesláno 29. květen 2010 tatik si tento týden spravil radosť a kupil si nie uplne novu 307 1,6HDI 80kW......prve dojmy su tie že autičko je v celkom v dobrom stave, podla mňa nemá žiadnu chybu maximalne čo som si pri dlhšej jazde všimol že ma niečo s geometriou, krstny povedal, že to bude pravdepodobnosť zbiehavosť kolies...auto sa sprava asi tak, celu cestu v pohode ale z času na čas začne ťahať do lavej alebo do pravej strany, niekedy menej a niekedy viacej a niekedy vôbec.......takže by som sa chcel aj spýtať či neviete o dobrom servise ,okrem autorizovaneho servisu, kde by mi to vedeli skontrolovať a opraviť za dobru cenu Prikladam aj neake fotky : Citovat
winco Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 tak aby sa nepovedalo že nič na aute nerobim. Tak som pracoval na športovom sani, neni to nič dokonale je to zatial len prva varianta, zatial čo som s nim najazdil par km tak sa nemože sťažovať, vykonovo je to to iste len trochu lepšie do otačok to ide a ale zvuk je celkom fajn tak neake fotky: zmontovane mimo auta: takto to vyzera teraz v mojom motorovom priestore: a takto to vyzera zo spodu auta fotene: [upravil dne 13/5/13 10:35 od winco] Citovat
winco Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 mám tak otazku......kamarat ma varoval že takto ako to mám spravene kde je tn filter umiestneny je dobre akurat tak na suche počasie.....ked bude pršať alebo snežiť tak že všetok ten bordel mi pojde priamo na filter.......je na tom niečo pravdy??? podla mňa je to celkom vysoko od cesty, a kus sa naraznikom tak by to nemalo byť take hrozne, či???keby ano tak by som ten filter posunul torchu viac za ten plastovy podbeh, akurat že nebude tam ani trochu napor vzduchu na ten filter čo sa mi zas až tak moc nepači neake komenty by potešili Citovat
pipistrel Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 no pozri na veci okolo neho ake su spinave a uvidis aky bude za chvilu. myslim ze to neni dobre riesenie ani za sucha. bude nasavat prach z cesty a za chvilu bude upchaty Citovat
winco Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 tak potom asi skusim ho posunuť viac za ten plastovy podbeh, snať to bude stačiť ... je to podobne ako má fakir ... len by som chcel potom vyriešiť neaky napor vzduchu na ten filter ked bude za tým podbehom, bude hned priamo za hmlovkou a na tuto variantu ma inšpirovalo sanie čo ma fakir ma to neako podobne vyriešené Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 hod tam jeste tak 20cm trubky a posun to vid do podbehu :-) Citovat
winco Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 tak s tou 20 cm trubky bude trochu problem bo kupovať sa mi zase pol metrovu trubku za 2€ kôli 20cm nechce tak to vyriešim akura tak že to na tej čiernej harmonikovej trubke pootočim aby sa to schovalo trochu viac za ten podbeh inak ma ešte napadlo si ušiť z bavlnenej ladky taky navlek jak ponožku na ten filter abude potred tým väčšim bordelom chranene a nebude to filter obmedzovať a ked bude špinavy sa to len vypraši a opere a filter bude furt jak novy :D Citovat
peugeot09 Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Dobré, jenom bych to alespoň o takových 15-20cm prodloužil. Přidal bych ještě jedno koleno, které bych nasměroval na opačnou stranu, přidal kousek kousek trubky a až na její konec umístil filtr. Sám mám filtr umístěn prakticky uprostřed předního nárazníku, u strany spolujezdce. Jenom nezapomeň, že o filtr je potřeba se pravidelně starat. Je to sice drbačka ho každých 5 tisíc km čistit a potírat olejíčkem, ale máš pak jistotu, že je všechno oukej. Sám mám na něm najeto už téměř 20 tisíc km a bez problému. Citovat
winco Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 peugeot09: trochu nechapem ako si to myslel s tým kouskem trubky a kam by som ten filter potom dostal a to viem že ho treba čistiť len ešte nemám kupnu tu čistiacu sadu ja s ninemám najazdencýh viac ako 26km tak je to viac menej ešte čas inak tým poťahom \"ponožkou\" som myslel niečo taketo ....to by mi malo pred tým bordelom ten filter viacej ochraniť a predlži to o torchu interval čistenia [upravil dne 4/7/10 winco] Citovat
winco Odesláno 13. červenec 2010 Autor Odesláno 13. červenec 2010 tak dneska sem absolvoval STK, auto uuuuuplne bez chybičky teda par chybičiek to malo, napriklad 22% rozdiel pri brzdeni zachných kolies ale ževraj to je v norme ale tesne na hranici, a dalej že mi hmlovky svietia dosť na zem ale že to nevadi a taka pripomienka bola že mám hrdzavý vyfuk.....tak asi budem musieť zohnať striebrenku a ošmirglovať ho a natierať ale inak že uplne v pohode Citovat
winco Odesláno 15. červenec 2010 Autor Odesláno 15. červenec 2010 pegi ma novu kozmetiku chýba tam neaka ta handrička a špongija ale ako zaklad je to dobry a všetko raz bude a v sobotu sa chystam nablejskať pegiho Citovat
winco Odesláno 18. červenec 2010 Autor Odesláno 18. červenec 2010 včera sa robila očista kastle auta a dopadlo to uplne paradne.......na začiatku auto vyzeralo ako keby jazdilo rally a na konci bolo kraaaaaasne jak zrkadlo škoda že nemám fotky pred a po mám len počas toho fotene takto to vyzeralo ked sa nanieslo leštenka vyžšie na fotke je odfotena kera to je tu je porovnanie na lavo je nanesena a na pravo je vyleštene krasne tam vidieť tie stromy v odraze ako zrkadlo nemá to chybu Citovat
winco Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 tak neni brigada tak sa doma nudim a vymyšlam kraviny ako prva mi napadla renovacia stareho uni koberčeka ktory už bol v aute ked som ho kupoval, a je mi luto ho vyhodiť pred..........za to divne zostrihanie ja nemožem to už bolo hotovo v reali to vyzera rovnako blbo ako na tej fotke, no vašak stale lepšie ako pred tým.....to červene je potom obyčajna koženka aku mám aj na fofrpake aj na volante ako mi momentálne vyzera riť na aute??? tak momentálne takto Citovat
winco Odesláno 5. srpen 2010 Autor Odesláno 5. srpen 2010 trochu som sa pohral s tým mojim peknym sanim...snažil som sa ho odizlovať od tepla (tkanina zo sklenynch vlakien aspoň 5 vrstiev a jedna vrstva obič alobalu na grilovanie) neni to sice izolocaia od termo tec ale uvidime čo to spôsobi tak neake tie fotky: najskôr som sa asi milionty krat rozčuloval ako odbornici vyriešili škrtiacu klapku dalej : neni to nič moc a esteticky to stoji za hovno ale učel to zatim plni......uvidime čo sa bude robiť dalej Citovat
peugeot09 Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Sakra Fakíre, vidíš tu podobnost? Ten filtr je nachlup ten samý, co mám já, navíc i ten filtr mám v tuhle chvíli umístěný absolutně stejně. Je pravda, že to asi o moc lépe vyřešit nejde. Citovat
winco Odesláno 5. srpen 2010 Autor Odesláno 5. srpen 2010 pôvodna myšlienka bola taka že to spravim tak ako si to mal ty pred tým, dalej ma inšpirovalo sanie čo má fakir aj ked som ho ešte nevidel ale z popisu som to trochu pochopil a tak ako to mám čul som to chcel mať hned akurat som to mal inak lebo som nemal vyriešene ešte uchytenie toho sania P09 -> ty to máš neako izolovane??? od tepleho vzduchu tie novodurove trubky?? Fakir -> nejde na ten filter potom bordel (voda, blato, prach)??? Citovat
winco Odesláno 8. srpen 2010 Autor Odesláno 8. srpen 2010 mám dilemu ... prosim radu....kere z tých dvoch sviček FR7 0,9mm http://www.alfredsport.sk/product/bosch-8-fr7dc-super-0242235912-sada-4ks-9063/ FR6 0,8 http://www.alfredsport.sk/product/bosch-13-fr6dc-super-0242240850-sada-4ks-9072/ kere bude z vas lepši do miho pegiho??? rada od pastorka: abych kupil tie FR7 a priklepol elektrodu na vzdialensoť 0,8mm.....suhlasite??? Pastorku -> ne že bych spochybňoval tvoj nazor ale viacej hlav viacej mudrosti velice pekne dakujem za radu Citovat
winco Odesláno 19. srpen 2010 Autor Odesláno 19. srpen 2010 S poslednou generaciou sania ala WINCO mám už najazdených neakých 500km. Sanie som robil hlavne kôli tomu že mám len jeden filter a nemusim stále kupovať novy a kôli krasnemu zvuku ale pravdu povediac som aj niekde v podvedomy dufal že sa chovanie auta neako zmeni a nakoniec neake zmeny aj nastali. V prvom rade sa kryvka kruťaku neako extra neposunula, nevznikly tam o nič väčšie medzery ake tam boly do teraz. Zapričinene je to aj tým že som zachoval pôvodnu dlžku sania ako bolo to seriove (ak si odmyslíme slimaka trubiek nachadzajuceho sa v rezonatore). A spraviť prepažku aby bol dokonalejšie chraneny od prachu a vody z cesty. Nerezove trubky neprlanujem pretože nerez je predsa len kov a ten je ovela lepši tepelný vodič ako plast (novodur). takže by sa museli ešte lepšie trubky odizolovať od tepla v motorovom priestore aby neohrievali nasavany vzduch. Filter autu nepridal podla mňa ani jedneho koňa ale mám pocit že neaky ten Nm pribudol. Vďaka väčšej priepustnosti vzduchu ide motor trochu lepšie do otačok a lepšie reaguje na zošlapnutie plynoveho pedalu. Dalši rozdiel oproti serii a teraz toho ako to mám spravene som si všimol hlavne na dialnici. Ked so seriovím airboxom a pomerne novým paierovim filtrom (asi 3000km) a dvoma dospelími ludmi a jedním dieťaťom v aute som šlapol na plyn tak jemne stupali otačky a aj rýchlosť neako išla hore. Ale so sanim a tromi dospelimi ľudmi v aute a asi 30kg nakladu v aute som na dialnici približne v rýchlosti 120-130 km/h stupil na plyn tak bolo citiť a ako auto krasne zrýchluje. Ale zas podaktorí si môžu myslieť, že to bol napor aby ma to pretlačilo cez sedanku, to nie ale rozdiel predtým a potom a duplom s väčšou zaťažou tam je. Čo sa týka hlučnosti: motor ma samozrejme krajši, športovej zvuk. Filter mám doplneny aj koncovim tlmičom supersprin takže na volnobehu a do 2000ot./m a motor krasny zvuk jak neaky dvojliter (krasne bubla). V bežných otačkach 2000-3000 ide uplne potichu rovnako ako seriovy airbox aj výfuk. nad 3000ot/m sa opäť prebudza k životu jak výfuk tak filter a je to taky razantnejši zvuk ale žiadny hučak. Krastne decentne. Pri prudkom zošlapnuti plynu v akých kolvek otačkach sa prejavý filter naplno a dokonale zvyrazní zvuk motora. Posledných 300 km som stravil s autom na dialnici v otačkach asi 3500-4000 a ustalej rýchlosti bola sice hlučnosť v kabine väčšia ako so seriou ale stále sa uplne v pohode dalo debatovať s cestujucmi bez toho aby sme po sebe kričali alebo počuvať radio na normálnej urovni halsitosti. Spotreba sa podla mňa niak extra nezmenila. Mám pocit že trochu klesla. Doteraz osm jazdil asi za 6,6-6,7litra. a teraz pohybujem okolo 6,5 plus minus neake stotinky litra A čo ma prekvapilo tak za posledných 25litrov benzinu som spravil 414,4 km čo odpoveda spotrebe 6,03l/100km. A to som asi 200km šiel na dialnici rýchlosťou 120-130. A ten zvišok prejazdi cez dediny, okresne cesty prvej a druhej triedy, a trochu aj jazda v meste. Takže zatial si nemožem ani trochu sťažovať ani zase moc vychvalovať. V skratke je to vykonostne na cca rovnakej urovni ako seria. Zvuk je krajši a športovejši ale žiadny hučak a spotreba tiež taka ista ako seria plus minus podla štýlu jazdy. Do buducna planujem akurat vymeniť filter raceland za kvalitnejši a väčši filter od Simota. Vyriešiť odvetranie klukovky cez kondenzačnu nadobu a neprivadzať naspäť do sania. Hlavne priviesť k filtru od narazniku čerstvy vzduch nech je tam ako taky napor zvduchu (len to ešte nemám domyslene ako ) Citovat
winco Odesláno 7. září 2010 Autor Odesláno 7. září 2010 tak som sa dnes prišerne nudil, tak som si trochu skrašlil a odlišil pegiho nemám fotku pred ale ta každy určite pozna ako to v serii vyzera :-P so zakrytu kapotu finalna podoba....inak nezda sa vam že to auto je tak divno naklonene??? ja keby stoji z kopca ale stoji na rovnom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.