winco Odesláno 3. září 2009 Autor Odesláno 3. září 2009 ja vim že ne....je to moc do hlbky a je to velke ale tie male škrabance zmizli:D inak mám nove fotky za dennehos svetla toho škrabanca:D tak aby vo valken enebola nuda tak ich pridavam:D Citovat
winco Odesláno 3. září 2009 Autor Odesláno 3. září 2009 a dalšia musim si časom nehať namiešať sprej a potom to prelakovať ale mojim sa do toho pustiť aby som to nepokazil bo porad by som prelakoval aj predny naraznik a aj okolo klučiek a zamkou dveri čo je poobuchovane:D ale sa bojim že tam budu rozdieli tak jedine tu oškretu časť anraznika zadneho a potom neake odreky na prednom bo ked je vačši obrubnik tak sa predchadzajucemu majitelovi podarilo oškreť to:( Citovat
winco Odesláno 6. září 2009 Autor Odesláno 6. září 2009 či zpoznate rozdiel z cýh predhošlich \"umeleckych\" fotiek:D Citovat
winco Odesláno 6. září 2009 Autor Odesláno 6. září 2009 neako takto by som chcel aby moj malinky vyzeral v buducnosti žiadny body kit stači len znižiť zavariť klučky aj zamky a je to ono viac netreba Citovat
mindwipe Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 len je trochu neprakticke zavarit aj klucky.. to aby si potom nezabudol kluce v aute, ako inak by si otvoril dvere, resp spustil ten odskakovaci mechanizmus? Citovat
309GT Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 Kliky bych nechal,s nima to i líp vypadá a nestratíš na praktičnosti.Jestli chceš na boku fakt něco zahlazovat,tak otěrové lišty;) A ten předek bez znaku je paráda! Citovat
winco Odesláno 7. září 2009 Autor Odesláno 7. září 2009 nom ten predok sa lubi aj mne:D a ja by som to chcel mať neako ako ma pontiak GTO vo filme XXX že pri zadnom okne ma \"tajne\" tlačitka na spustenie odskoku dveri ked nemáš kluče:D ale ja to určite nebudem robiť to je len v mojej fantazii možno ked kupim ine auto alebo 206 novšiu až videm z školy a začnem zarabať inak diky:D Citovat
Rejty Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 jedine auto kde bych kliky nezavařil je 206..listy klidne.ale kliky tomu sednopu jak prdel na hrnec!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
winco Odesláno 8. září 2009 Autor Odesláno 8. září 2009 100 ludi 100 chuti:D .......mne sa to anhodu bez tych klik lubi:D ale každeho vlastny nazor Citovat
309GT Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 To je pravda,ale fakt si to promysli pořádně Budeš s tím jezdit v zimě?Jestli ano,tak jak budeš otvýrat v mrazech dveře bez kliky?Když to přimrzne tak ti to neodskočí a budeš lítat kolem auta s fénem nebo odmrazovačem:roll Citovat
Rejty Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Původně zaslal: 309GT To je pravda,ale fakt si to promysli pořádně Budeš s tím jezdit v zimě?Jestli ano,tak jak budeš otvýrat v mrazech dveře bez kliky?Když to přimrzne tak ti to neodskočí a budeš lítat kolem auta s fénem nebo odmrazovačem:roll tohle znám,vlastni zkusenost...mladická nerozvážnost:D Citovat
winco Odesláno 8. září 2009 Autor Odesláno 8. září 2009 ja je zavariť nechcem:D nebol by som som proti ich mať zavarene:D ja viem že je to neprakticke ale strašne sa mi to pači........a zavarovato to fakt nebudu to ja som sa len hral vo photoshope Citovat
winco Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 lidičky:D čo som vas tu otravoval ako sa prelakovava karoseria....tak neska sa mi podarilo prelakovať tie najväčšie škrabance čo som mal na aute ale fotky ešte nemám...a fotky z toho ake to bolo pred tým tak nemám a to ma sere najviac tak nemožem ukazať ake velke škrabance som spravil a spravili mi ludia pri parkovani:D večer hodim fotky ake to je čul.......farbu som si nenehal namiešavať ale kupil som klasicky metalizovany sprej čiernej farby tak dufam že sa mi tam flaky neporobili....a mám otazku ako dlho sa nesmie auto leštiť leštenkou (tempo) po čerstvom laku?? Citovat
winco Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 sorry ale fotky neska už nebudu pretože už je šero a neda sa to dobre dofotiť zajtra to otforim na slnku:D Citovat
domikra Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 pěkně sis pohral s tím interierém,ale možná by se tam hodila více stříbrná(můj názor) Citovat
winco Odesláno 23. listopad 2009 Autor Odesláno 23. listopad 2009 tak strieborna by tam pasla to je pravda:D ale ja ho chcem do čierno červena.....striebornej tam enhcem skoro nič Citovat
winco Odesláno 23. prosinec 2009 Autor Odesláno 23. prosinec 2009 pridavam sa k blahoželaniam:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.