Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja vim že ne....je to moc do hlbky a je to velke ale tie male škrabance zmizli:D inak mám nove fotky za dennehos svetla toho škrabanca:D tak aby vo valken enebola nuda tak ich pridavam:D

post-0-14109609463308_thumb.jpg

Odesláno

a dalšia :D musim si časom nehať namiešať sprej a potom to prelakovať ale mojim sa do toho pustiť aby som to nepokazil bo porad by som prelakoval aj predny naraznik a aj okolo klučiek a zamkou dveri čo je poobuchovane:D ale sa bojim že tam budu rozdieli tak jedine tu oškretu časť anraznika zadneho a potom neake odreky na prednom bo ked je vačši obrubnik tak sa predchadzajucemu majitelovi podarilo oškreť to:(

post-0-1410960946367_thumb.jpg

Odesláno

neako takto by som chcel aby moj malinky vyzeral v buducnosti žiadny body kit stači len znižiť zavariť klučky aj zamky a je to ono viac netreba

Odesláno

Kliky bych nechal,s nima to i líp vypadá a nestratíš na praktičnosti.Jestli chceš na boku fakt něco zahlazovat,tak otěrové lišty;) A ten předek bez znaku je paráda!

Odesláno

nom ten predok sa lubi aj mne:D a ja by som to chcel mať neako ako ma pontiak GTO vo filme XXX že pri zadnom okne ma \"tajne\" tlačitka na spustenie odskoku dveri ked nemáš kluče:D ale ja to určite nebudem robiť to je len v mojej fantazii možno ked kupim ine auto alebo 206 novšiu až videm z školy a začnem zarabať inak diky:D

Odesláno

jedine auto kde bych kliky nezavařil je 206..listy klidne.ale kliky tomu sednopu jak prdel na hrnec!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odesláno

To je pravda,ale fakt si to promysli pořádně;) Budeš s tím jezdit v zimě?Jestli ano,tak jak budeš otvýrat v mrazech dveře bez kliky?Když to přimrzne tak ti to neodskočí a budeš lítat kolem auta s fénem nebo odmrazovačem:roll

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

To je pravda,ale fakt si to promysli pořádně;) Budeš s tím jezdit v zimě?Jestli ano,tak jak budeš otvýrat v mrazech dveře bez kliky?Když to přimrzne tak ti to neodskočí a budeš lítat kolem auta s fénem nebo odmrazovačem:roll

tohle znám,vlastni zkusenost...mladická nerozvážnost:D

Odesláno

ja je zavariť nechcem:D nebol by som som proti ich mať zavarene:D ja viem že je to neprakticke ale strašne sa mi to pači........a zavarovato to fakt nebudu to ja som sa len hral vo photoshope

• O 5 týdnů později...
Odesláno

lidičky:D čo som vas tu otravoval ako sa prelakovava karoseria....tak neska sa mi podarilo prelakovať tie najväčšie škrabance čo som mal na aute ale fotky ešte nemám...a fotky z toho ake to bolo pred tým tak nemám a to ma sere najviac tak nemožem ukazať ake velke škrabance som spravil a spravili mi ludia pri parkovani:D večer hodim fotky ake to je čul.......farbu som si nenehal namiešavať ale kupil som klasicky metalizovany sprej čiernej farby tak dufam že sa mi tam flaky neporobili....a mám otazku ako dlho sa nesmie auto leštiť leštenkou (tempo) po čerstvom laku??

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...