Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sekly se mě stěrače v půlce okna a nereagují..

Prasklou pojistku sem vyměnil, nefungují dál.

Kouknul sem na konektor od motůrku a zahřívá se mi černý drát a izolace rozteklá. Asi se někde úpálil drát, bo neim..

chtěl jsem vydělat motůrek a kouknout se blíže, ale neim jak na to..

Nemáte někdo schéma jak ho vydělat. Ať nemusím zbytečně pátrat, a norozdělám půlku motoru :D

[upravil dne 10.8.2009 Bratr]

Odesláno

Treba dať dole ramienka stieračov, plast pozdĺž okna a máš prístup k motorčeku. Je nad ním plechová výstuha ktorá musí ísť dolu. Motorček a čapy pohonu stieračov držia skrutky na 10 kľúč. Uvidíš ich. Na motorčeku je hriadeľka a na nej páka pohonu stieračov. Daj dolu tú maticu ( M8 ) , povoľ tiahlo a skús pohnúť tiahlami. Niektoré bude asi zadreté. Ak by išli ľahko tak je chyba v motorčeku alebo v prevodovke a v tom prípade jedine výmena.

[upravil dne 10/8/09 pastorek]

post-0-14109608834522_thumb.jpg

Odesláno

Ja som teraz nedávno tiež musel meniť motorček stieračov, lebo proste prestal ísť, kúpil som použitý za 30€ a k tomu s ramenami. Rozobrať stierače nieje problem, pekne šrubu za šrubou, len daj pozor, keď budeš vyberať ramená, aby si si nepoškriabal kapotu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...