Bratr Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 Sekly se mě stěrače v půlce okna a nereagují.. Prasklou pojistku sem vyměnil, nefungují dál. Kouknul sem na konektor od motůrku a zahřívá se mi černý drát a izolace rozteklá. Asi se někde úpálil drát, bo neim.. chtěl jsem vydělat motůrek a kouknout se blíže, ale neim jak na to.. Nemáte někdo schéma jak ho vydělat. Ať nemusím zbytečně pátrat, a norozdělám půlku motoru [upravil dne 10.8.2009 Bratr] Citovat
pastorek Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 Treba dať dole ramienka stieračov, plast pozdĺž okna a máš prístup k motorčeku. Je nad ním plechová výstuha ktorá musí ísť dolu. Motorček a čapy pohonu stieračov držia skrutky na 10 kľúč. Uvidíš ich. Na motorčeku je hriadeľka a na nej páka pohonu stieračov. Daj dolu tú maticu ( M8 ) , povoľ tiahlo a skús pohnúť tiahlami. Niektoré bude asi zadreté. Ak by išli ľahko tak je chyba v motorčeku alebo v prevodovke a v tom prípade jedine výmena. [upravil dne 10/8/09 pastorek] Citovat
pastorek Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 Dráty ktoré? Zväzok po konektor alebo na motorčeku? Tiahla idú ľahko? Citovat
Chrobakx Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 Ja som teraz nedávno tiež musel meniť motorček stieračov, lebo proste prestal ísť, kúpil som použitý za 30€ a k tomu s ramenami. Rozobrať stierače nieje problem, pekne šrubu za šrubou, len daj pozor, keď budeš vyberať ramená, aby si si nepoškriabal kapotu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.