Sirael Odesláno 30. prosinec 2002 Autor Odesláno 30. prosinec 2002 Ále, koupil jsem 106, nechal jsem to skouknout od "odborníků" a po měsíci, když ten au?ák byl po prvý na rampě, tak jsem našel ze spodu převodovky 25 cm spáru utěsněnou. Sice sem věděl, že ten au?ák byl buchlej, ale takhle Holt za blbost a důvěru se platí. No a to ostatní bylo ráz na ráz, byl jsem v Krumlově ve středu těsně před povodněma, a protože jsme byly na cestě na Lipno a měli jsme za sebou 9/10 z cesty, rozhodli jsme, že projedem i tou řekou, která v tu chvíli protýkala asi 30cm nad silnicí. To byl mazec Už si někdy videl LVA plavat? Řval bolestí a v otáčkách, což Dízlíkovi moc nesvědčilo. Problém byl až ve chvíli, když jsem vyjel z vody, přestala mi fakčit převodovka. A? řadím, co chci, nikdy to nejde čistě, někdy se stane, že na křižovatce tam jedničku prostě nedostanu V servisech si mě podávají jak horkej brambor, každý říká něco jiného Už nevím, co s tím, někdo už mi v servisu radil spojku, ale tu prej seřídily, tak nevím. Rád bych našel konečně servis, ve kterým budou důvěryhodný lidi. :mad: Citovat
Stefan Odesláno 30. prosinec 2002 Odesláno 30. prosinec 2002 Sirael:v Praze bych věděl auto citroen Patera (WWW.edda.cz)dělá citrony ale i pežoty u vás ti bohužel neporadim Citovat
Mila Odesláno 1. leden 2003 Odesláno 1. leden 2003 mam 4 mesice 2.0 HDI a ma najeto 10000 km, a co se mi nestalo kdyz byly zacatkem prosince velky mrazy -15°C, tak jsem prvni den pet minut startoval nez to chytlo pak jsem tam dolil odvodnovac nafty+aditiva a uz to bylo druhej den dobry, a to vse i pres to ze jsem bral zimni naftu u OMV. Takze to chce urcite kvalitni naftu a na zacatku zimy nejakte ty prisady do nadrze. webasto dela komplet nezavisly topeni pekna vec, nastavis casovy spinac nebo mas dalkove ovladani a rano prijdes k autu a ono je vytopeny okna rozmrazeny a motor predehraty. Pouze ta ceny je trochu vyssi 35000 Kc Citovat
Stefan Odesláno 2. leden 2003 Odesláno 2. leden 2003 Co to je odvodňovač nafty to slyšim poprvé já tam před zimou maximálně šoupnu trojku lihu Citovat
Radek V. Odesláno 2. leden 2003 Odesláno 2. leden 2003 No to je něco co na sebe váže vodu, jako např. líh. Už jsem někde psal, že používám aditiva od Castrolu a ty mají také odvodňovací schopnost. Já je používám celoročně. Citovat
voštík Odesláno 2. leden 2003 Odesláno 2. leden 2003 nevim, jestli to funguje i na naftu, ale na benzinaky je Velfobin.... funguje... Citovat
Stefan Odesláno 2. leden 2003 Odesláno 2. leden 2003 Velfobin u mě špatná zkušenost před nalitím dobrý po nalití hnusnej bílej šlem a čištění karbece Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.