salomen28 Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Zdravím stále hľadám dovody aby som nemusel zhadzovať hlavu ale asi sa tomu nevyhnem.Dneska som otvoril vičko a zahrieval motor a čo nevidím biela pena v chladiacej kvapaline trebars ako zo saponátu.No tak fakt ma nič nenapadá len že sa spenila z bubliniek ak je prdnutá hlava. A viete niekto aký má byť tlak v chladiacej sustave?Vďaka. [upravil dne 5/8/09 salomen28] Citovat
salomen28 Odesláno 5. srpen 2009 Autor Odesláno 5. srpen 2009 A rozmýšlam na natlakovanie chladiaceho okruhu stačí len navrtaˇnejaké staré víčko dať tam ventilek trebars aj z bicykla a pumpičkou trebars aj na bicykel tlakovať a tlak v sustave Citovat
dýzl Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Zde je odpo na Tvůj druhý dotaz:\"najdi si korkový špunt, do něj imlantuj kus ventilku a budík a natlakuj si systém třeba na půl atmosfétry, jestli ti přes noc voda nikde nepoteče a nezmizí , tak to neřeš\" Citace člena BXclubu s nickem Čert,odpověd na můj dotaz s identifikací fouklého těsnění či prasklé hlavy.Na Tvůj první dotázek-nevím zda zde nebo na některém z citroen clubů to nedávno řešili,zku pohledat na bxclub com nebo xantiaclub or citroenclub. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.