Brian Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 zdravim mam problem se spinaci skrinkou nejak se mi seka klicek kdyz chci nastartovat nemuzu otocit do polohy kdy se rozsviti kontrolka stop a ostatni kontrolky uz sem to namazal ale porad nic jde nejak demontovat zamek? prosim poradte dekuju Citovat
Peca24 Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 to je jednoduche odsroubovat zajistovaci sroubek z objimky otocit klicek do mezipolohy mezi 1 a 2 a ze spodu zmackout cudlik ktery ji drzi a vytahnes ji ven akorat nevim jak u tebe kdyz pises ze ti nejde otocit klickem pak jedine odvrtat Citovat
Brian Odesláno 2. srpen 2009 Autor Odesláno 2. srpen 2009 uz sem to vydelal ale chyba je asi v tom ze jak je ten plast do kteryho zapada zamek je tam takovy Y tak v jednom miste je to vydreny tak to z toho pri toceny vyjede a nejede to dal! premyslel sem ze bych to vycpal to Y takovou plastelinou ktera pak tvrdne ze by to mohlo udrzet! Citovat
Brian Odesláno 2. srpen 2009 Autor Odesláno 2. srpen 2009 nemel by nekdo na prodej spinaci skrinku z peugeota 405 r 94? Citovat
Zlatonka Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Dobrý večer,spínací skříňku mám,ale je ze 405 z roku 91.Není problém.Navrhněte cenu.Určitě se dohodneme.Zdarec Martin \"Zlatonka\" Citovat
Brian Odesláno 2. srpen 2009 Autor Odesláno 2. srpen 2009 diky uz sem rozchodil tu starou ale myslim ze z roku 91 ma 2 konektory a ja bych potreboval 3 ale uz jede ta stara ale dekuji moc Citovat
Zlatonka Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 O.K.-nic se neděje,aspoň vím kde tu spínací skříňku mám...,takže kdyby jí někdo potřeboval,tak písněte a domluvíme se.Zdarec Martin \"Zlatonka\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.