RALLYMAN Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 zdarec chlapi.chtěl jsem se zeptat jestli ten indikátor na vaně je od tlaku oleje nebo je to kontrolka minimální hladiny oleje,jde o to že k tomu není přivedený žádný kábl/teda aspon sem ho nenašel/kontrolka tlaku oleje je těsně u minima ale mazat to maže normálně.dík za odpovědi.zdar:o Citovat
kveton Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Muj pocit je, ze to bude na hladinu oleje, ne na tlak, cidlo na tlak je nekde v motoru, proto taky po vymene oleje to chvilku sviti nez se ten olej dostane vsude do motoru. Le mylit se je lidske:D:papa Citovat
RALLYMAN Odesláno 14. červenec 2004 Autor Odesláno 14. červenec 2004 taky mám ten pocit že to bude na hladinu ale štve mě že to neni připojene,kábl asi zmizel Citovat
kveton Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Asi si mel tak nizkou hladinu, ze ti to vcuclo i ten kabel :D:D Citovat
Lucky Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Vsecko spatne panove! Tohle cidlo na vane je na teplotu oleje. A u vetsiny aut zapojeny proste ne, protoze jich zas tak moc teplomer oleje nema. Cidlo na hladinu je zasroubovany zezadu vedle merky a nekdy je misto nej jen zaslepka a tlakomer je nad ol. filtrem. Howgh Citovat
Lucky Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 no jo, kolem oleje jste se motali no Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.