Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim panove a damy :)

Rad bych vas poprosil jestli mi muzete najit na netu nejake ty pekne 106-ky S16 protoze jich moc neni a rad bych nejakou koupil pokud budete vedet v okoli o nejake tak sem s ni :) a pokud muzu jeste poprosit tak jestli by jste hned k odkazu rekli svuj nazor k prodavanemu autu :)

Diky vsem ;)

Odesláno

Tu už jsem někde našel,ale kdy a kde si nevzpomenu.Ale je docela pěkná,když by se ti ty Rally plecháče hodně nelíbili,je tu hodně lidí co by tě jich případně rádo zbavilo:D:D:D Chce to svést se s někým,kdo tuhle káru má a jezdit a hledat,tyhle auta jsou většinou hnaný od začátku od huby...nebo se kouknout někam do sousedních zemí

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Mne sa paci tento ... Je aj v kozi ...

http://peugeot-106.autobazar.eu/16-s16-id1095549.html

Vyzera to na fer chlapa. Ma po repasi zadnu napravu ... No neviem, z inzeratu na stopercent nezistim. Ale je pekna

Tak majitel mi odepsal a je tam celkem hodne vad a napsal mi ze je vadny zadni tlumic ale tam je prece torzka tak jsem to nepochopil :D jinak jsou tam nefunkcni ostrikovace klima se musi napustit zadni dvere maji vuli asi 0.5cm jinak vsechno je v pohode neco vymeneno a je schopny trosku spustit z ceny :)

Odesláno

JJ torzku mas aj ty v 306 tke a tlumice tam mas :P Pozri dole :P

Ale k teme... Pokial to je solidny predajca ( a celkem to tak vypada ) tak je lepsi koupit tohle auto jak nejakej zamaskovanej vrak.

Ono 98 percent prodejcu ty do telefonu povie super stav, nema chybu, alebo povie len to najnutnejsie. Pokial ty clovek povie, co tomu autu presne je, a vies ze zadna naprava je po repasi, plus ma supr motor, nebal bych se toho.

Aspom dopredu vies, do coho ides. Na cene ho urcite spravis, je kriza. Navyse myslim ze STK a EK nase se bere i u vas v cechach, tj ty daji jen vase nalepky ...

Ostrikovace si myslim na vela nepujdou, tlumice monroe v autokelly bez zlavy stoji 3400 KC a naplnit klimu neni zas tak drahe.

Je otazne proc klima neni naplnena, tj ci nahodou neni netesna. V tom pripade bych se s majitelem dohold, nech ji naplni, a ze to naplneni se zaplati kdyz ju budes brat, nebo nech nespusti s ceny a tohle udela napr ...

A dvere ... To nevim, nevim jak se tam da dostat nejaka vule.

V kazdem pripade nejake investice das, ale napr u podvozku budes nacisto s repaslou zadni napravou, a vicemene repaslou predni. Budes tam mit vlastne 4x nove tlmice, a to uz je celkom velkej plus.

Kdyby byl stoprocentni aj motor, tak mozna bych se toho vubec nebal.

Inac je to v KOSICIACH, clen PnR je odtial, mozno keby si sa s nim dohodol, tak ty pojde pozret predbezne :P

Odesláno

Dobrý deň,

tie zadné tlmiče treba vymeniť určite, jeden z nich je totiž nefunkčný. Ostrekovač predného a zadného skla nefunguje. Zadný stierač potrebuje premazať, alebo vymeniť motorček. Klímu som dal skontrolovať či tesní, tesní dobre, čiže by ju malo stačiť dať naplniť. A potom skutočne len absolútne detaily: 5. dvere majú voľnosť v zámku asi 0,5mm a teda mierne drnčia. Je tam nový výfuk a komplet prebalená a vyvložkovaná jeho koncová časť, no treba ju lepšie odtesniť od karosérie, nakoľko keď sa zahreje vibruje (niekomu sa to môže páčiť). A bodykit na asi 2 miestach znovu prilepiť kde sa mierne odliepa - pár korún :o)

Auto je plne pojazdné, ale ten nefunčný tlmič pri jazde znepokojuje.

Motoricky je to skvelé auto - mám doma starú servisnú knižku, ktorá v aute bola a podľa môjho názoru sú kilometre pravé - stav motora tomu zodpovedá

Presne tohle mi napsal :)

Asi to tak udelam jeste uvidim nasel jsem jeste jednu taky nevypada spatne :)

http://tuning.sbazar.cz/peugeot-106-1-6-16v-prodam-vymenim-teskov-o2875644.html

[upravil dne 2/8/09 volvik]

Odesláno

Toz nevim ci mate u vas takovou birokraci jako kontrola originality napr ....

Pokud ne, tak u nas je za prihlaseni 5000 Sk + STK a EK, ale to su len poplatky za znamku, tj par korun, a zalezi jak na tom dojdes.

Bud prevozne znacky s kratkodobou poistkou, nebo odtah na aute...

Prevozky sou samozrejme spoplatneni, ale kolik stoji na SK, to veru nevim ...

Odesláno
Původně zaslal: volvik

no jo a kde si zaridit ty prevozni znacky :) protoze bych s tim rad odjel kdyz uz ale jeste nejsem rozhodnuty uvidime co jeste bude

No jasne :)

Tipuju ze urcite na dopravnem inspektoratu :P Na to by se dalo v pripade potreby zeptat ...

A to auto pro koho chces ? Pro sebe ? 306 ka pujde pric ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...