hAjPR Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Jsem tu taky novej Nemám to teda nějak potřebu šířit do společnosti, ale zajímalo by mě, jak zjistím, kdo má jakej model...asi se tu nevede databáze majitelů, že? Konkrétně mě zajímá 1,9 TD alias Dý-Turbo Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Jo databaze asi ne. Vetsina lidi tady ma auto napsane v podpisu. Na hlavni stranke je vsak celkovej zeznam clenu, kde si muzes vyfiltrovat treba majitele 306 ky ktory tu na foru sou... Bohuzel, nezistis, ci sou aktivni a nebo neco obdobneho... V kazdem pripade je tu vela lidi, co se motoru 1.9 TD rozumi, a nemusi ho vlastnit Citovat
309GT Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Přesně tak http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/seznam Citovat
hAjPR Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Jo databaze asi ne. Vetsina lidi tady ma auto napsane v podpisu. Na hlavni stranke je vsak celkovej zeznam clenu, kde si muzes vyfiltrovat treba majitele 306 ky ktory tu na foru sou... Bohuzel, nezistis, ci sou aktivni a nebo neco obdobneho... V kazdem pripade je tu vela lidi, co se motoru 1.9 TD rozumi, a nemusi ho vlastnit aha, díky, chlapi! Jsem zvědav na zkušenosti, co jsem tak prolízal UK weby, tak je tam D-Turbo dost oblíbený motor pro modifikace...údajně snadné Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.