Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

16\" tam dostaneš,ale né s 205/50 gumama,volil bych spíš 195/45 16 nebo 205/40 16 Já jsem zkoušel 16\" na svoje ( 8x16 Schmidt space ) ,byli tam tuším 205/45 a bylo to jen tak tak

• O 2 týdny později...
Odesláno

ET by mělo být tak + - 15,já mám v zadu ET a v předu ET 10,pneu 195/45/15 alu 7,5x15 .Jako ty 215ky tam narveš,ale jak říkáš bude to nejspíš dřít,volil bych tak 195/50 - 45 nebo 205/45.....jaký tam budeš mít kola co se týče šířky?

Odesláno

to jeste nevim... PSal sem majiteli email tak uvidim az odepise... Mel sem nejvic 205ky 15ky kola na 309ce a kdyz sem ji hodne nalozil tak sem skrtal... podle me jsou to 7 palcovky

[upravil dne 9/8/09 SV 24]

Odesláno

Já jsem dával na ty Autecky co jsem měl před rokem vždycky 195/50 a v pohodě,záleží hodně na zadní nápravě,kdyžtak můžeš dát větší dorazy;) Teď mám ty 45ky a pohodička,akorát to vypadá jako 13\":D:D:D A jaký kola?:mrk

Odesláno

jsou zatim jen obyc kola nez sezenu kola BTC power tech,ktery shanim... jsou to petiparskace s gumama 195/45 predek a 215/40 zadek a nevim zda do nich jit nebo ne... zaprve maj velky ET-ale mam podlozky,ale s tim zadkem nevim.Napravu bych ,mel mit snad ok.Auto ma niz predek nez zadek :)

Odesláno

Ideální je to ET 15-20 maximum....Když dáš podložky 1,5-2cm tak to bude v cajku,gumy můžeš kdyžtak prodat a koupit jiný,toho bych se nebál.Nebo to koupit bez pneu....Ten předek bude v pohodě,ale nevím ten zadek...leda je přehodit a široký dát dopředu:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...