hakvera Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Zdravím tak už jsem dlouho neměl problémy s mím autíkem, mám takovej problém že mi začalo něco mlátit u pravého předního kola ale pořád nevím co poloosu jsem vyměnil klouby vakl nemaj, ale problém je ten že tam pořád něco bouchá a když jedu tak mi auto občas vybruje, a když mám ruku na řadící páce tak tak páka kope no a když vemu levou zatáčku tak je to něco jako kdybych měl volný kola ale všechno je ok ale nevim co by to mohlo bejt porsím poradte mi díky moc Jozefín Citovat
Dundee Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Spodní čep. Kolikrát to jsou rány, že si myslíš, že se auto rozpadne a někdy se to neozve. Poznáš to, když najedeš nad jámu, vlezeš si pod auto a druhej ti zapéruje předkem;) Mám to úplně stejný EDIT: Nebo uložení stabilizátoru, na to lidi dost zapomínaj a odchází nejdřív;) [upravil dne 28/7/2009 Dundee] Citovat
hakvera Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 myslíš že je to tím ? a kterej myslíš ? ten co jde do ramene ? a to ti dělalo taky že ti kopala šaltrpáka ? Citovat
Dundee Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Mě něco šeredně bouchalo na nápravě, pajsrama jsme nezjistili, co to je, tak jsem se domluvil na STK, zajeli jsme tam a pak jsme na to přišli (víceméně náhodou). Teď mi to dělá to samý, ale na druhý (pravý) straně. Taky se to dá vyzkoušet tak, že si tim autem zapéruješ (ale pořádně) sám a ty rány uslyšíš. EDIT: Jo, myslim spodní čep, co je našroubovanej v těhlici;) Jestli to mělo vliv na klepání šaltpáky netušim (nebo spíš tomu nevěřim), mě se klepala hlavně před výměnou spojky, teď se mi zdá klidnější [upravil dne 28/7/2009 Dundee] Citovat
hakvera Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 jdu s tim zkusit zapérovat.. jsem tu za 10 minut Citovat
hakvera Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 tak jsem tam ted byl ležel jsem pod tim kámoš mi zapéroval ale nic se neozvalo, používám internet kvuli tomu že tady v naší malý vesnici techniků už nikdo neví ani nedokáže říct čim to je... Citovat
pastorek Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Ja by som skusil prehodiť kolesá a skontroloval tlmič vrátane uloženia. Citovat
Dundee Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Pokud jsi pod tím ležel a kámoš ti péroval, tak na tom spodnim čepu bys poznal, že je v háji- mlel by se tam jak vyviklanej zub v hubě... Ještě zkus pajsrem uložení ramene a stabilizátoru, ale an to je lepší mí auto na nájezdech nebo na jámě. P.S.: Pokud to nemáš daleko, zajeď na STK, dej technikovi kilo na pivo a vlez si s nim pod auto na těch hydraulickejch hejblatech. Tam můžeš zopakovat i to propérování Je to tak pohodlnější Citovat
hakvera Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 hale tak já zejtra zkusim za světla omrknout co to je, a dám vědět ale mám i strach že tam někde něco upadne když nevim vubec co.... Citovat
hakvera Odesláno 29. červenec 2009 Autor Odesláno 29. červenec 2009 tak jsem s tim zkusil zapérovat nějako vůli jsem tam slyšel ale nevím zatím co to je ale kažodpádně je tam někde něco volnýho... co by tam ještě mohlo být ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.