ladosak Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 JJ zvuk je pěkný. Já na 309 D jsem mněl místo výfuku středový díl s VW Bory a hodně lidí si myslelo že je to benziňak. Citovat
riderRLM Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Původně zaslal: ladosak JJ zvuk je pěkný. Já na 309 D jsem mněl místo výfuku středový díl s VW Bory a hodně lidí si myslelo že je to benziňak. a to co si prevaral? ked dcko name stredovy tlmic Citovat
SV 24 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 peknej zvuk! A auto taky vypada dobre! Jen nejaky pekny kola a bude to! Citovat
309GT Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: riderRLM a to co si prevaral? ked dcko name stredovy tlmic Asi že to měl místo kocového tlumiče;) Citovat
riderRLM Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: riderRLM a to co si prevaral? ked dcko name stredovy tlmic Asi že to měl místo kocového tlumiče;) jaaj no tak to muselo mat pekne emisie =D Citovat
riderRLM Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 ako vidim tak stale si neprisiel nato co je to sukromna sprava aj ked ti to tam cervenym svieti no neva,tak sa ta spytam ,je to uplny univerzal co nema ani zaidnu znacku vyrobcu? alebo je tam daky vyrobca? a odkial si to objednaval dik Citovat
ladosak Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 JJ přesně tak místo koncového tlumiče.A velká ovalná koncovka s Audiny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.