čučo Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 nazdárek :-) potreboval by som nejakú radu :-P mám peugeot 205 , 1.1 benzín . pred nejakým časom mi začalo dusiť motor a trhá sním pri stredných otáčkach .. ako keby nevládal .. občas mi svietila kontrolka diagnostiky motora a keď som si vyblikal chybu tak mi to vyhodilo snímač tlaku sania . hmm ale nesvieti to vždy .. niekedy len chvílu .. tak som skočil do peugeota lebo nikde nemali ten snímač a tam stál 149 Eur .. fajne .. tak som zobral z druhého peugeota ten snímač .. no kontrolka nesvieti ale motor naďalej pridúša a trhá ... dusí ho keď chcem pridať .. zdusí ho a pomali sa rozbieha .. neviete mi poradiť čo to môže byť ?? díkes Citovat
čučo Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 a ešte som zabudol jednu vec .. keď som bol vyberať z druhého motora ten snímač tlaku sania tak som zistil že niekto v mojom motore dal zle jednu hadičku .. jedna ide z vrchu snímača pod vstrekovanie a druhá ide z boku do rozdelovača .. a od spodu je kolík asi na nejaký odfuk alebo čo .. a ja som mal od spodku do vstrekovania .. takže som ju prehodil ako má byť a šiel dobre ... ale na druhý deň zas trhal a dusil .. a tak to bolo aj keď som to vymenil .. najprv šlo dobre a potom zas ... a tak isto keď som vyčistil sviečky alebo vymenil palivový filter .. vždy to ide dobre a na druhý deň trhá a dusí .. teraz som vymenil lamba sondu ... ide super .. ale už sa predčasne radovať nejdem ... už teraz viem ža zajtra si rozbijem hlavu o čelné sklo :-D Citovat
čučo Odesláno 9. srpen 2009 Autor Odesláno 9. srpen 2009 a zas to trhá .... to mi tu fakt nevie nik poradiť ??? hmm ?? Citovat
Mitja Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 Pisem to tady pokazde.. ale tak zase se budu opakovat: nejspise to dela potenciometr skrtici klapky nebo cidlo teploty vody pro ridici jednotku.. pak mozna kable ke svickam a rodelovac a palec. Jeste mrkni na rele palivoveho cerpadla (bud vedle ridici jednotky v prihradce spolujezdce, nebo v motorvem prostoru u nadobky na brzdovku), jestli je v poradku a spina jak ma. Citovat
vinorak Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 no a taky je důležitý jestli to je mono jetronic (má rozdělovač), nebo magnetti marelli /nemá rozdělovač) Citovat
čučo Odesláno 19. srpen 2009 Autor Odesláno 19. srpen 2009 no má rozdelovač .. kukal som už káble ku sviečkam a sú krásne ako nové .. potenciemeter škrtiacej klapky bol menený z celou vstrekovacou jednotkou ... aj ja som už začal typovať ten rozdelovač .. včera som naštartoval motor a začal som zo všetkým mikať ... nič sa nedialo ale od vtedy ide zas dobre .. naťahoval som káble , hadičky aj rozdelovač ... ako skontrolujem ten rozdelovač ?? Citovat
čučo Odesláno 28. srpen 2009 Autor Odesláno 28. srpen 2009 keď mi dusí motor tak ako keby mi šiel len na jeden valec .. len tak bafká .. a ide skapať ... a keď ho nechám skapať tak nechce naštartovať a tvári sa ako prechlastaný .. striela do výfuku a tak .. a zaujímalo by ma či mi nechýba niečo na rozdelovači .. ide z neho káblik a ten neni nikde zapojený a hore na rozdelovači je nejaký úchyt a vydno že tam niekedy niečo bolo ... a ešte by ma zajímalo načo je tá červená koncovka ... je to na diagnostiku ?? či aj tam malo niečo byť ?? Citovat
vinorak Odesláno 29. srpen 2009 Odesláno 29. srpen 2009 to je v pořádku, mám to tak taky no mě dělalo auto něco podobnýho. když třeba 4hodiny stálo, tak pak chytlo třeba až za 15 vteřin a sbíralo se třeba na 1,2,3 válce a po chvíli se teprv ustálilo. Příčina byla :zoxidovaný víčko v rozdělovači a na kabelu u cívky. Nejzajímavější ovšem na tom bylo to, že jekmile to jednou chytlo, tak už to pak chytalo na první otočení. Ale stačilo počkat pár hodin a vše se opakovalo... Citovat
kobra Odesláno 30. srpen 2009 Odesláno 30. srpen 2009 Vidím , že tam máš sportovní filtr. Staráš se o něho pravidelně? S klasickým airboxem to bylo v pohodě ? Citovat
čučo Odesláno 31. srpen 2009 Autor Odesláno 31. srpen 2009 jasné starám mením olej kukám na všetko ... keď som to kúpil tak tam bol nejaký menší filter napchatý a vnútri bolo dačo dolepené aby vymedzili prázdny priestor .. tak som kúpil športový ( ide to lepšie ) a vtedy som zistil že aj tak bola rúra k filtru prepálená od spodu ... niekto predo mnou sa asi moc nestaral ... ale čo mal to dal ... chudák Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.