Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nazdárek :-) potreboval by som nejakú radu :-P mám peugeot 205 , 1.1 benzín . pred nejakým časom mi začalo dusiť motor a trhá sním pri stredných otáčkach .. ako keby nevládal .. občas mi svietila kontrolka diagnostiky motora a keď som si vyblikal chybu tak mi to vyhodilo snímač tlaku sania . hmm ale nesvieti to vždy .. niekedy len chvílu .. tak som skočil do peugeota lebo nikde nemali ten snímač a tam stál 149 Eur .. fajne .. tak som zobral z druhého peugeota ten snímač .. no kontrolka nesvieti ale motor naďalej pridúša a trhá ... dusí ho keď chcem pridať .. zdusí ho a pomali sa rozbieha .. neviete mi poradiť čo to môže byť ?? díkes :super

Odesláno

a ešte som zabudol jednu vec .. keď som bol vyberať z druhého motora ten snímač tlaku sania tak som zistil že niekto v mojom motore dal zle jednu hadičku .. jedna ide z vrchu snímača pod vstrekovanie a druhá ide z boku do rozdelovača .. a od spodu je kolík asi na nejaký odfuk alebo čo .. a ja som mal od spodku do vstrekovania .. takže som ju prehodil ako má byť a šiel dobre ... ale na druhý deň zas trhal a dusil .. a tak to bolo aj keď som to vymenil .. najprv šlo dobre a potom zas ... a tak isto keď som vyčistil sviečky alebo vymenil palivový filter .. vždy to ide dobre a na druhý deň trhá a dusí .. teraz som vymenil lamba sondu ... ide super .. ale už sa predčasne radovať nejdem ... už teraz viem ža zajtra si rozbijem hlavu o čelné sklo :-D

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Pisem to tady pokazde.. ale tak zase se budu opakovat: nejspise to dela potenciometr skrtici klapky nebo cidlo teploty vody pro ridici jednotku.. pak mozna kable ke svickam a rodelovac a palec. Jeste mrkni na rele palivoveho cerpadla (bud vedle ridici jednotky v prihradce spolujezdce, nebo v motorvem prostoru u nadobky na brzdovku), jestli je v poradku a spina jak ma.

Odesláno

no má rozdelovač .. kukal som už káble ku sviečkam a sú krásne ako nové .. potenciemeter škrtiacej klapky bol menený z celou vstrekovacou jednotkou ... aj ja som už začal typovať ten rozdelovač .. včera som naštartoval motor a začal som zo všetkým mikať ... nič sa nedialo ale od vtedy ide zas dobre .. naťahoval som káble , hadičky aj rozdelovač ... ako skontrolujem ten rozdelovač ??

• O 2 týdny později...
Odesláno

keď mi dusí motor tak ako keby mi šiel len na jeden valec .. len tak bafká .. a ide skapať ... a keď ho nechám skapať tak nechce naštartovať a tvári sa ako prechlastaný .. striela do výfuku a tak .. a zaujímalo by ma či mi nechýba niečo na rozdelovači .. ide z neho káblik a ten neni nikde zapojený a hore na rozdelovači je nejaký úchyt a vydno že tam niekedy niečo bolo ... a ešte by ma zajímalo načo je tá červená koncovka ... je to na diagnostiku ?? či aj tam malo niečo byť ??

post-0-14109609357787_thumb.jpg

Odesláno

to je v pořádku, mám to tak taky :super

no mě dělalo auto něco podobnýho. když třeba 4hodiny stálo, tak pak chytlo třeba až za 15 vteřin a sbíralo se třeba na 1,2,3 válce a po chvíli se teprv ustálilo.

Příčina byla :zoxidovaný víčko v rozdělovači a na kabelu u cívky. Nejzajímavější ovšem na tom bylo to, že jekmile to jednou chytlo, tak už to pak chytalo na první otočení. Ale stačilo počkat pár hodin a vše se opakovalo...

Odesláno

jasné starám mením olej kukám na všetko ... keď som to kúpil tak tam bol nejaký menší filter napchatý a vnútri bolo dačo dolepené aby vymedzili prázdny priestor .. tak som kúpil športový ( ide to lepšie ) a vtedy som zistil že aj tak bola rúra k filtru prepálená od spodu ... niekto predo mnou sa asi moc nestaral ... ale čo mal to dal ... chudák

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...