wheeeler Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Dobry Den mam problem se svojí 306,1,6,65kw. r.v 2000 Dneska jsem jel po měste na křížovatce byla červená,tak jsem dal neutral a pomalicku jsem pribrzdoval az jsem zastavil. Skocila tam zelena zaradil jsem prvni stupen a najednou me auto skublo až chcíplo a rozvítila se kontrolka autodiagnostiky spolu s baterii.Vypnul jsem jsem motor následně zapnul a rozjel se bez problému nevte včem by mohl být problém? Citovat
shark734 Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 ze by si prudko pustil spojku???...to sa stane hocikomu Citovat
wheeeler Odesláno 24. červenec 2009 Autor Odesláno 24. červenec 2009 Jejjjjej ja jsem myslel co to neni, už jsem si říkal že budu muset na servis atd... A máš pravdu.Jinak jsem začátečník a předtím jsem jezdil s fabii tdi... Omlouvám se za zbytečně založené téma... Citovat
dolly1010 Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Tohle se mi stalo taky jednou na křižovatce když jsem jel s novou spojkou domů. Zvyk je zvyk Citovat
shark734 Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 je to len o zvyku...staci ked si presadnem do ineho auta, noha je naucena na moju spojku a hned to skape:cool: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.