Besir Odesláno 19. srpen 2009 Autor Odesláno 19. srpen 2009 jo to ja taky, ale jak se domluvime, jak se tam stretnem, precetam nebuem kazdej jezdit 10x jestli uz tam je nekdo v libovkach, ja bych bral spis asik nekde u kraje a zabrat celou radu a stat vedle sebe [upravil dne 19/8/09 Besir] Citovat
KeiTynka Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 Tak tak, uvidí se. Nás jede taková různorodá grupa, takže budeme asi tak jako tak stát někde bokem. Ale kdybyste se chtěl někdo stavit na pokec, jste vítáni.... Citovat
Besir Odesláno 19. srpen 2009 Autor Odesláno 19. srpen 2009 Tak jo, budu obcházet všechny se lvem v masce :-) Citovat
Besir Odesláno 19. srpen 2009 Autor Odesláno 19. srpen 2009 Tak ho nemáš na masce, ale lev to je... minimálně duší... Nebo snad ne ? Citovat
KeiTynka Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Já tam lva taky nemám.... Ale lvíče to je jak vyšitý! Citovat
Besir Odesláno 24. srpen 2009 Autor Odesláno 24. srpen 2009 Tak a mimoň je za námi, co sem projížděl tak coupé tam bylo 5 se mnou. 3 lidičkové se mě povedli kontaktovat, jedno zelené sem bohužel jen zahlídl a pak již nenašel. Nicméně z těch se kterými sem mluvil sem měl jen já V6. Upřímě letos se mě Mimoň moc nepáčila. Příští rok asik vynechám uplně a pojedu do Hradce. [upravil dne 25/8/09 Besir] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.