Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidičky,

jak již pár z Vás ví tak sem si koupil ( konečně ) 406 coupé 3.0 V24, dostal sem nápad :-)

21.8. - 23.8. jsou Mimoňské války, nebylo by zajímavé kdybychom se odsud všici co maj 406 coupé sebrali a stoupli si tam někde hezky v lajně vedle sebe ? Pojedu tam brzo, tak bych moh zarezervovat nějaký ty místečka hezky v lajně :-) Kdo by byl pro ohlašte se sem :-) Nějak to zorganizujem...

OFF TOPIC:

Pro neinformované ( většina ), chtěl bych založit klub čistě jen se 406 coupe... nějakej ten tejden to eště potrvá ale už se to plánuje...).

PRO peugeot-club.com

Není to v žádném případě konkurence, spíš bych to viděl jako partnerství... pokud možno... jen nevim na koho se s tim obrátit ...

[upravil dne 25/7/09 Besir]

Odesláno

Někdy vážně nechápu zakládání těch miniklubů. Copak si sraz jednoho modelu značky nemůžeš domluvit i tady? Nikdo proti tomu nic nemá. Proč nepokračovat v něčem, co je osvědčené a funguje už roky? Přitom pořád nám jde o ty samé zájmy, nebo je snad problém, aby na sraz 406 coupe přijel i někdo, kdo má 205ku?

Je tu všechno na jednom místě, všechny informace v jednom, ne? :myslim

Jinak bych se možná i přidal, bude-li čas.

Odesláno

Jasně že v tom neni problem, přijeď klidně i s 205kou :), peugeot jako peugeot, ale napadlo mě , stejně nás spousta do mimoně pojede, tak proč se nepostavit vedle sebe, byla by to zajímavá podívaná ne ;-)

Odesláno
Původně zaslal: chechet

i by mne to zajimalo, ale 22.8. jsem na nevlastni svatbe :)

[upravil dne 29/7/2009 chechet]

Na to se vykašli,na mimoňi bude lepší zábava:D:D:D:D:D:D Né,dělám si prdel,tak předem hodně štěstí;)
Odesláno

Mas ve predu lva? Mas! Tak je jasny ze muzes :-) Jak se tak veci vyvyji tak se mnou to nevypada ruzove, moje zlato je nemocne a nejak nevim na co stune. V pondeli ji nejak musim dopravit na diagnostiku, snad se to dovým.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dobrá zpráva je to že už sme oba zdraví, trochu pozlobila elektrika ( svazek motorového prostoru - od RJ ), koupil sem jiný, vyměnil, zároveň koupil novou rampu a svíčky ( zbytečně ale což ). Takže do Mimoňe jedem, měly bychom nějak vymyslet kde se srazíme a v kolik a tak. Já vyjíždim ve dvě hodiny ( v pátek ). Nevim jistě jestli se to dá dohodnout podle té mapky tam. http://www.mimonskevalky.cz/mapy.htm

Odesláno

Mam ji zatim v origu, takze tam asik neprojdu, ikdyz je to libovka sama o sobe... Mam tu mou lasku teprve 3 měsíce, zatim ji dávam dokupy z funkční stránky a pak si začnu mazlit a upravovat...

[upravil dne 19/8/09 Besir]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...