Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak ten plastovy maly na topeni mam taky,ale na chladici nic nemam :nevim Pry kdyz se odvzdusnuje topeni mam mit motor zahrati na provozni teplotu a pak otevrit odvzdusnovak a cekat dokud z nej nepujde horksa voda.TAk sem to tak udelal a zadna voda z topeni mi nejde... :myslim

Odesláno

hmm, už nevím jak bych poradil... zas bych nerad plácal nesmysly, aby se něco ještě neposralo... zkoušel jsi otevřít ten odzvzdušňovák, a natočit motor? nechat ho třeba chvíli bublat, jestli z toho odzvdušňováku aspoň jde vzduch... pokud jo, tak by to mohlo být dobrý znamení... a kdyžtak ještě dolít trochu destilky

Odesláno

to sem tak nejka zkousel a zda se mi,ze vzduch z toho nejde... :nevim co to muze sakra stat kdyz tak v servise odvzdusnit?! Ale chtel sem si to udelat sam... :bacha

Odesláno

tak jelikož ti z toho ventilu u těch hadic neteče voda, tak je jasný, že se nedostane horká voda z okruhu do výměníku v palubce... ještě je možnost, že bych zavolal známýmu, kterej mi to dělal, ale je teď na dovolené, nevím jak byl rád, že ho prudím s autama, beztak je rád, že od toho má na týden pokoj :nevim

Odesláno

no to, že se nedostane voda do topení, není nějaká extra závada, až na to, že to nebude topit... horší je to, když se ti dostane vzduchová bublina do bloku, a někde se tam chytne... a jelikož vzduch moc nechladí, tak v tom místě můžou vznikat hodně velký teploty a může ti prasknout blok... takhle mi to bylo vysvětleno kdysi

Odesláno

zda se mi,ze ani ten vzduch od tam tud nejde... :myslim ZKusim to nechat dlouho a uvidm.TEd sem jel asi 45min v kolone a teplota nebyla vyzsi nez cca 92 stupnu tak to by nebylo nejhorsi ne?!

Odesláno

no u mě má ten ventilek cca 4mm v průměru, to by bylo vidět, že je ucpanej... zkus pomačkat hadice, jestli v nich aspoň něco čvachtá, popřípadě zkus vodu dolít tím odzvdušňovákem, sice nevím, jak to tam tím malým otvorem dostaneš, ale třeba to pomůže

Odesláno

Tak ti neostáva len nájsť na chladiacom okruhu ešte nejaký odvzdušňovák. Na niektorých motoroch je na telese termostatu a vyzerá ako kovová rúrka uzavretá skrutkou s vnútorným imbusom. Prípadne povoliť čidlo ktoré je na najvyššom bode.

Odesláno

tak sem se na to dnes vrhl se znamim a bylo to zavzdusnene... dostali sme tam jeste asi 2l vody a jeste sem si objednal nove vicko na chladoc.Mam tam pry neorigo a muze mi to blbnout... nema ani to tesneni.Ted sem s nim jel pres prahu v kolonach a teplota do 85 stupnu max.! :mrk Ta jeste jednou vsem diky za pomoc!!!! Snad uz budu mit klid! :papa

[upravil dne 29/7/09 SV 24]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...