Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chlapci cim by to mohlo jinym byt?! Trochu mi obcas vystrika vodu dirkou pod vickem na chladici a teplotu mam max 92 stupnu a vic mi nejde! Nikdy jsem ji neuvaril nic! Dnes sem dal novy termostat a prvnich 10km pohoda a pak mi to udelala zase... NEvite cim to je?! Asi tesneni pod hlavou co?! Nebo to muze byt i teplotni cidlo?! :myslim Prosiiiim o pomoc!!!

Odesláno

to je jednoduchý... máš tam té vody přebytek, a když se voda zahřeje, tak se v chladící soustavě rozpíná a natlakuje se... a jelikož tam máš víc vody, tak aby se třeba nestalo, že tím tlakem praskne nějaká hadice, tak na to je tam ta dírka, kterou kdyžtak přebytečná voda uteče :)

Odesláno

tak dnes na to poradne mrknu a uvidim no... Doufam,ze to to tesneni nebude! :nevim Jinak jaky tam ma byt novy termostat?! Nabizeli 82 nebo 88 stupnu... (to je kdy se otevira nebo je plne otevren?!) :myslim

Odesláno

tak teplota se mi drzi porad na 90 stupnich s novym termostatem,zatim mi nic netlakuje,ale nejde mi topeni?! NEjde mi teply (horky vzduch).Cim muze byt zase toto?! Termostat je novy... :myslim

A jeste jen dotaz,jak se odvzdusni topeni nebo zda jde odvzdusnit i chladoci spoustava?!

[upravil dne 26/7/09 SV 24]

[upravil dne 26/7/09 SV 24]

Odesláno

Pri tom kúrení skús zistiť či do neho cirkuluje voda. Keď pozrieš medzi motor a priečku kabíny mali by tam ísť dve hadice ktoré vyzerajú ako prišrobované k tej priečke. Skús rukou či sú teplé (pri zohriatom motore) a či na nich nieje odvzdušňovacia skrutka. Ak budú teplé tak potom môže byť chyba v ovládaní kúrenia.

Odesláno

chladící soustava by se odvzdušnit měla... jinak se ti může dostat k motoru bublinka, která se třeba někde zachytne a v tom místě budou potom vysoký teploty, takže doporučuju, nechat odvzdušnit v servise, nebo někým, kdo ví jak na to... když jsem měnili termostat u známýho, tak jsme odvzdušňovali přes ty šrouby, co jsou na chladiči

Odesláno

Taky tady to je... ventily na odvzdušenění tam jsou 2 (pokud počítáš víčko na chladiči tak 3) ten první je na druhé straně chladiče u sání vzduchu

post-0-14109608568328_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...