Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim dneska sem chtel konecne zapojit muziku co sem mel ve starem aute do me 307mičky ale newim kudy protahnout kabel od zesilovace k beterce?jaky je nejlepsi zbusob?poradte mi kudy ho protahnout?

Odesláno

Napojení na baterku a uložení pojistkového pouzdra:

14_big.jpg

Protažení kabelu do interieru pod předním oknem pravo (odkrytá plastová mřížka):

13_big.jpg

původně tam byla gumová záslepka, díra v plchu na kabel už tam byla. Jen jsem odřízl záslepku a protáhl kabel.

Odtrojení části palubní desky vlevo pod volantem a stažení napájecího kabelu směrem k prahu dveří řidiče. Následně kabel je tažen pod plastovými kryty prahů až do zavazadlového prostoru a napojený na zesilovač.

7_big.jpg

Napojení k zesilovači

24_big.jpg

Odesláno

dik moc za fotky tohle sem zrovna potreboval pekne na to videt ..jen jak rikas jak to prostrcim tou dirou ktera je zaslepena kde ten kablik mam pak hledat na te 3ti fotce to moc nevidim

Odesláno
Původně zaslal: destiny

možná to nebudeš pod tou přístrojovkou muset ani tolik odstrojit, když se Ti povede ten napájecí kabel prostrčit dobře, aby Ti vylezl dole kolep pojistek. Já ho tam prostě strkal a různě s ním kroutil, až se mi objevil v prostoru kousek nad pojistkami. Pak už jsem si ho protáhl normálně.

Jinak víc info o muzice v 307 je tady:

http://www.destiny.cz/web_muzika_peugeot307/

tak uz sem to teda protahl a slo to fakt dobre cekal sem ze to bude horor ale slo to jak po masle:super akorat se te jeste zeptam foto cislo 2 jak si protahl kablik pod tou plastovou mrizkou tim otvorem dovnitr tesnil si to necim nebo si to nechal tak?

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Zámázl jsem ho jen silikonem. Přece jen jsou kousek pod tím pojistky a vlhkost by tomu určitě neprospěla.

prave to me taky napadlo tak sem tam tu zaslepku co tam byla co sem odrizl prevrtal a na sadil na ten kabel a dal ho zpet a mazl silikonem

• O 4 roky později...
Odesláno

V mém případě jsem zebral 8mm závitou tyč o délce 1m, na jedné straně udělal špičku, závitovou tyč jsem hodil do aku vrtačky, píchnul do průchodky .. pak následovalo frk-frk-frk .. a vše bylo hotovo. :papa:P

[upravil dne 1/4/14 20:48 od LamZa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...