Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ak sa nemýlim tak 35mm2 má priemer cca 8mm. Na tvojom mieste by som tieto ťahal ľavým krytom podbehu a cinche pravým. Neviem ako na kabriu ale ostatné 306ky majú káble i tade. Pri ukladaní káblov bacha na pohyblivé časti auta a ostré hrany pri prechodoch.

Odesláno

no neviem ci nie aj viac. samotna izolacia ma po stranach tak 1mm. cize pocitam, ze okolo 1cm (este som to nemeral).

cinche ako som pisal su uz natiahnute stredovym panelom. to bolo najlepsie riesenie. kable do dveri su po stranach, ale mam strach, ze ked tam dame tie napatove kable, tak by to mohlo rusit. snad nebude, lebo sa mi fakt nebude chciet tahat vsetko nanovo, resp. to prerabat... nuz uvidime...

co sa tyka toho podbehu, tak myslis vnutri tahat popod koberec... vonkom urcite nie!

Odesláno

jasne, toto sme uz preberali s chalanmi. uz len ten vstup na tie kable poriesit.

inak to co mi posielal marko306 sme pozerali, ale nemyslim si, ze by tam bolo dost miesta na 2 tie kable. pozeral som ako bol ten kabel tahany popod stierac. kde presne vysiel ten kabel von? je tam odfotena ta dierka, ale nie je vidiet, kde vysiel ten kabel a ako ste pokracovali. inak tie koberce su uplne nahovno. tvrde a zle sa s nimi manipuluje...

Odesláno

Kábel vyšiel pod prístrojovkou nad poistkovou skrinkou. Odtiaľ sme ho ťahali poza všetky káble dolu k A sĺpiku a tam už šiel od koberec povedľa origo zväzku. Na prahoch stačí vytiahnuť dverovú gumu a plastový kryt prahu. Koberec ide odtiahnuť celkom ľahko. Pri ceste do zadu je treba odmontovať uchytenie pásu aby sa dal kábel ukožiť na podlahu. Drobný problém býva v zadnej priečke medzi sedadlami a kufrom kde sú dosť ostré hrany. Tam sme na kábel dali kúsok hadice ako ochranu.

Odesláno

mne to prislo strasne tenke. nevadi. dnes ideme na zdvihak a snad najdeme niekde od motora prechod pod pedale. ak nie, tak potom budeme hutat dalej, mozno pouzijeme nieco z vasej varianty. inak ked ste isli od baterky, tak ste kade isli nez ste sa dostali do kabiny? cez blatnik?? nebojite sa, ze to zacne sol v zime rozozierat? tam sa urcite dostane bordel...

Odesláno

Od baterky sme šli popri origo zväzku pod blarníkom. Je to priestor krytý plastovým podblatníkom. Plastovej izolácii káblu voda ani prípadná soľ neuškodí. To skôr by som sa obával korózie pri dierach v spodnej časti auta.

Odesláno

Maczky, co preboha ides napajat ked potrebujes 2x 35 mm kable ?

Ten co som tahal jo zo sady SAL, pastorek skoro trafil ma 25, ale aj ten mi je zbytocny, napaja 360 Wattovi monoblok, a samotny woofer... Doplnim, podla predajcu a pribalneho info islo o 99 percentnu med.

Na to by mi s velkou rezervou stacil 15 ka ...

Ako pisal pastorek, kable su kryte podbehom, a za podbehom je este plastova hadica v ktorej ide originalny zvezok. Pokial to za 11 rokov neublizilo original kablom, urcite to neublizy ani tamtomu.

Co sa tyka rusenia, nic rusit nebude. Pokial mas kvalitne kable, tienene, tak to tienenie je tam na tieto ruchy. Neni sa coho bat...

Do karoserie alebo hocikde, budes musiet vrtat tak ci tak. Nevidim problem v tom, ked tam spravis aj dve dierky vedla seba. Co je na tom ? Neboj sa, auto nezhnije.

Vela ludi tu malo fotky na tahanie kablov, ale nic ty to nepomoze. Niekto to vrtal na strane spolujazdca, niekto na strane vodica, niekto v strede, ale vsetci nieco vrtali ..

Varianta pod stieracmi sa mi paci preto, lebo od baterky ide pekne uhladne kabel, schova sa, a hotovo. Nic neni dalej vidiet, ze je tam nieco dobastlovane alebo podobne ...

A len doplnim ...

Tu pises, ze ci nahodou kable nezhniju ked pojdu podbehom, a par prispevkov dozadu, ze pozres ci sa to neda tahat podvozkom. To je somarina jak ... Ale nic :P

Odesláno

takze. kabelaz je porobena, v nedelu sme zacali buchat, vcera som este musel dat kapacitor, lebo mi blikali svetla za jazdy. aj tak ked tomu moc prifajcim, tak aj tak to odobera dost stavy. asi je tam ten 1F kapacitor slaby... neviem. skusime to este pomerat a uvidime.

skusim sem hodit este foto kade sme tahali kable, aby som popripade inspiroval dalsich odvazlivcov.

37c28b78ecc599989b1800d8e301a15b.jpeg

4bc8546b614b533d1df066d735eb9194.jpeg

7a366caa03deffcfcfdd2051ac8b299f.jpeg

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Creams

2 maczky :) koukám, že kabely máme protáhle stejným způsobem :) jen bacha ať ti nespadne na svody :-D to se mi povedlo :)

vsetko je uchytene binder paskami, takze sa to ani nepohne... pokial treba vycvikame a potom znova upevnime... pre istotu sme to dali do \"husacich krkov\" aby sa neposkodila buzirka na kabloch...

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Kapacitor je už z principu kravina...pokud to někoho bude zajímat (o čemž pochybuju) můžu se trochu rozpovídat. :nevim

no napis. ja som dost zvedavy...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...