Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No právě a to já nechci ;) Tak to nech na mě :D

Mimo to jsem o kolech psala už výše: \"...a do budoucna samožřejmě nějaká kolesa.. Ale to až se trochu vyjezdím, abych si je hned nezničila...\"

Přišla jsem na to i bez tebe :)

Odesláno
Původně zaslal: Ivisek

Dzana.m: Děkuji, děkuji :) Teď jsi mi tak připomněl, že jsme nakonec ani nešli na toho panáka :aut:D

jejda tak to se ti moc omlovám ale v chomutove se poleším to budou aspon tři moc se :mad::mad:

Odesláno

tak to si piš ale semnou to končí vždy až kránu ale jak mi řikal plaz tak tam maj hospudku nostop tak mužem posedet a veřím že se přidaj i lvíčata zblanska a to teprve bude sranda:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Dzana: Jooo? To je teda zajímavé, že když jsem šla na Šebetově v sobotu (vlastně spíš v neděli) v 6 ráno spát, nikde jsem tě tam neviděla :D:D:D

Odesláno

Dzana: Jooo? To je teda zajímavé, že když jsem šla na Šebetově v sobotu (vlastně spíš v neděli) v 6 ráno spát, nikde jsem tě tam neviděla :D:D:D

mi jsme jeli kolem pul noci domu v sobotu meli jsme všechno durch mokrý a kámoš chtel jet ale na chomutov se moc teším tam neuteču neboj:D

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Ke krásné slečně krásny auto:super

přeji hodně ujetých km bez jakýkoliv potíží.

I já se přidávám. Jen škoda, že není nic unás v okolí:nevim:myslim

Odesláno

Dzana: Jo tak to potom jo :) Taky se těším, poprvé vezmu i mazlika.. Zakalíme :)

tak já pořádně naleštím toho mího milačka a dáme foto a pak se pudem společensky znemožnit jo:aut:aut:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...