Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím Vás o pomoc, už som nešťastný :(

Nechápem o čo ide, auto stratí ťah a zdochne. Pri akomkoľvek rýchlostnom stupni - len tak od nudy asi. :myslim

Vyčistil som vstrekovanie, všetky relé ktoré som našiel, poprezeral všetky káble a stále nič. Prečítal som už milion príspevkov a nič som nevyriešil.

POMÓÓÓÓC ja chcem a chcem a chcem jazdiť :bacha

[upravil dne 1/8/10 radek26]

Odesláno

Už mi to včera nedalo tak som rozobral potenciometer a našťastie vyzerá že mu nič nie je :nevim

Premeral som aj odpor pri posúvaní bežcov, jedna dvojica ukazuje vzostupný nárast odporu od cca 1 MOhm po 2,7 a druhá dvojica presne naopak.

Ešte tak vedieť správne parametre. :myslim

post-0-14109608535838_thumb.jpg

Odesláno

Hmmm, :myslim tak som sa pozeral do zapojenia hadičiek na vákum a čo som všeličo zistil.

Zo vstrekovania cez vákuový prepínač do vákuovej dózy rozdelovača (dóza = čistý priestrel)

Dúfam že na tom prepínači má byť jeden vstup voľný :myslim, na schéme to tak vyzerá. Teraz to ide, len nesmiem mať ťažkú nohu na plyne :D

Odesláno

:bacha už začína mať to zhasínanie motora na mňa zlý vplyv, naposledy včera som sa večer \"našťastie\" pregúlal zotrvačnosťou cez križovatku rovno policajtovi pod terčík.

Ešte že sedela vedľa mňa moja blond polovička :D takže pozerali inde :o

Odesláno

309GT Dííkes, skoro som tak aj postupoval :D ale iba skoro, už som si podal :bacha aj palivové čeradlo, dnes sa chystám na výmenu hadičiek.

Neviete niekto ako má čúrať čerpadlo ? :myslim Teda okrem odpovede 1 - 1,2 bar :D

Odesláno

taky mě to samo od sebe chcípalo... vyfoukal jsem řj a dobrý..jinak čerpadlo z tohoto modelu mám..

Odesláno

No RJ som mal vonku, ale som sa ju bál otvoriť. Myslím že čerpadlo je OK, ked som dal flašku za filter vytieklo pri zapnutí čerpadla na 1,5 sekundy tak pol deci benzínu.

údajne to stačí som počul :D

Odesláno

Už som maximálne nešťastný, môžete mi niekto pomocť fotkou motora ?

Začínam pochybovať že tam mám originál súčiastky :bacha

A kde má byť vlastne primontovaný modul zapalovania, je tam nieaký kábel ? Ja ho mám priamo na rozdelovači a asi napolovicu mŕtvy:(

[upravil dne 31/7/09 radek26]

Odesláno

jo modul zapalování má být na rozdělovači... zkontroluj, jestli se ti do něj nebo pod něj nedostala voda... jinak vidím že máš GTičkovou indukčku... nevím jak je to u 1.4 GT modelu, ale u většiny 1.4 motorů je indukčka jiná... taková kostička nad rozdělovačem (ale mezi náma, já mám taky GTi indukčku, protože 2 origo jsem už zrušil)

Odesláno

N3R3Z dík za krátke vysvetlenie :)

Kamoš mi dal aj tú origo, ale ked som ju tam pichol tak nefunguje, vystávajú mi na nej dva káble a kam idú neviem.

[upravil dne 1/8/10 radek26]

• O 11 měsíců později...
Odesláno

No aby som pravdu povedal ono sa to opravuje asi postupne samé :nevim Prečistil som tú dráhu potenciometra (to ani moc nepomohlo), následne som vymenil všetky hadičky podtlaku, opravil rozdelovač ( podtlakový regulátor), vyfúkal riadiacu jednotku ( nepomohlo ), prečistil som všetky relé čo som našiel ( vrátane relé palivového čerpadla ), vybral som aj čerpadlo ( prečitil sitko), skontroloval palivové haičky ( časť som aj vymenil v motorovom priestore), na koniec som poriadne zatesnil teleso vstrekovania ( to na fotke - teflónom ). A ČO SOM ZISTIL :myslim no že to dochne aj tak aj keď menej :D

Už premýšľam nad výmenou vstrekovania, len som ho zatiaľ nezohnal. Mne to väčšinou dochne keď je veľmi teplo, to je zaujímavé :myslim keď je vlhko tak to ide ako blesk :D

Nechcem mudrovať :D ale skontroloval by som ako tlačí čerpadlo a všetko super zatesnil ( nasávanie a pod. )

[upravil dne 12/7/10 radek26]

Odesláno

najhoršie sú takéto poondiate poruchy:D že raz to ide a raz nie.. tak keď sa má niečo pokaziť tak nech sa pokazí,a vymení. takto sa ani nedá zistiť kde je bieda.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Pridávam nové zistenie :D

Psychicky som to už prestal zvládať s tým dochnutím :grr a tak som vybral palivové čerpadlo. To že v nádrži je bordel je tiež pravda ale to sitko čo tam bolo zo spodu čerpadla bola sila :bacha

To bolo jemnejšie ako sitko na farby, vymenil som ho za príjemne vzdušnejšie a od vtedy to NEZHASÍNA :roker

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...