BrankoKK Odesláno 15. srpen 2010 Autor Odesláno 15. srpen 2010 filter je zakazkova vyroba presne na dany motor takto mi dosiel aj s montaznym materialom... este tu tepelnu izolaciu musim daco vyhutat ano, tom ma chladic na motorovy olej, preto je ten jeho aj kapanek vacsi nez moj... Citovat
Choze406 Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Pekna prace a karbon taky vypada super jen pro upresneni, tomuv chladic je taky puvodne na chlazeni oleje prevodovky pouzivaj se v US a hlavne pro HOTRODy takze je na tobe jak dlouhy koupis a na co ho pouzijes. Citovat
BrankoKK Odesláno 15. srpen 2010 Autor Odesláno 15. srpen 2010 dik kamo, karbonu bude este viac, ako pisem... no, tak ja som vyuzil chladic na prevodovy olej, motor ma nezaujima:) Citovat
Y2K Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Hmm...pekne pekne Ale do buducna, za mna nie tie spetaky, su podla mna dobre tak ako su...ale ako chces Citovat
BrankoKK Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 praveze mne to vadi, ze tie adaptery su take normalne a krytky karbonove... este porozmyslam, ci sa to bude lakovat vo farbe auta, alebo to pojde do karbonu... ale skor ten karbon:D Citovat
BrankoKK Odesláno 17. září 2010 Autor Odesláno 17. září 2010 tak konecne mam cerstvy prevodovy olej: je tam 6 litrov noveho oleja TOTAL, novy filter a vycistene sitko olejoveho filtra. vysledok na seba nenechal dlho cakat: konecne ziadne cukanie pri preradovani hlavne nadol a pri kickdowne, konecne si znova vychutnavam jazdu s automatom:D inac je to poriadna babracka a dokopy som potreboval 12 l oleja, kedze aspon dva krat sa to tam musi poriadne preplachnut a vykvaltovat, ale vysledok stoji za to a je ho poznat:super takze s prevodovkou by som uz asi mal mat nadobro pokoj:papa Citovat
BrankoKK Odesláno 17. září 2010 Autor Odesláno 17. září 2010 a este som to viac znizil, lebo ste nariekali, ze to tam ma este trocha miesta, tak dufam, ze uz ste teraz spokojni, znizenie 60/40 oproti predoslemu 40/40 [upravil dne 17/9/10 od BrankoKK] Citovat
BrankoKK Odesláno 17. září 2010 Autor Odesláno 17. září 2010 este mi chyba predne lizatko, ktore je momentalne vo vyrobe na potiahnutie karbonom. strasne mi to tam chyba, jednoducho bez toho lizatka to vyzera blbo:( [upravil dne 17/9/10 od BrankoKK] [upravil dne 17/9/10 od BrankoKK] Citovat
BrankoKK Odesláno 17. září 2010 Autor Odesláno 17. září 2010 a mame za sebou uz 245 000 km:D a to bez vaznejsich poruch, iba veci, ktore su normalne pri vyssom veku chcel som auto predavat, ale teraz som sa donho druhy krat zamiloval:D [upravil dne 17/9/10 od BrankoKK] Citovat
chechet Odesláno 18. září 2010 Odesláno 18. září 2010 chcel som auto predavat, ale teraz som sa donho druhy krat zamiloval:D a to je dobre! Citovat
BrankoKK Odesláno 18. září 2010 Autor Odesláno 18. září 2010 moc pekne snizene no a ako ty? uz si tiez znizeny? Citovat
JardaMoj Odesláno 18. září 2010 Odesláno 18. září 2010 no a ako ty? uz si tiez znizeny? ne ne, nejsem. auto je u znamyho a maka na nem, porad nestartuje a netahne jako v6ka tak to snad udela. tak az se mi vrati, tak to hned poslu na zem. Citovat
BrankoKK Odesláno 27. září 2010 Autor Odesláno 27. září 2010 tak vcera vecer na moje velke potesenie dorazili hostia na coupe 2.2 hdi okrem toho je chipnuty a znizeny majitel je fanatik na 406 coupe, patri aj do nejakeho klubu, este musim zistit akeho;) hovoril, ze predtym mal v6, ale diesel je lepsi, az na to, ze nema taky sportovy zvuk ostavaju najblizsie 2 tyzdne, takze popri robote mam s kym pokecat... Citovat
BrankoKK Odesláno 28. září 2010 Autor Odesláno 28. září 2010 hovoril cca 180 ps a ze to ide ako dive, lepsie nez v6, kedze je to lahsi, mensi motor a tym padom aj lahsie auto Citovat
jozefsv Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 hovoril cca 180 ps a ze to ide ako dive, lepsie nez v6, kedze je to lahsi, mensi motor a tym padom aj lahsie auto zabudol povedat ze potrhal vsetky asfalty vo svajciarsku Citovat
Y2K Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Zalezi co to znamena lepsie Jasne ze priebe krivky vykonu a \"tocaku\" je iny, ale za mna, tych 6 valcov to dovolim si tvrdit nenahradi, ani nie tak vykonom alebo tak ale tou kulturou behu a podobne Citovat
chechet Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 asi bych mel taky problem s dieselovym \"vrcenim\", tiche predeni sestihrnku si hodne uzivam. ale na spotrebu a kroutak naftaku bych si urcite zvykl taky. Citovat
Chepp Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Myslim ze ten kroutak neni zas tak lepsejsi oproti V6, ale jinak pekne uz ti to BrankoKK lehlo k zemi :-] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.