Y2K Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 JJ...jeho sa kludne spytaj Podla mna to bude brzdit super, to co som popisal je len charakteristika vseobecne. Len taka malickost, to ze su zlate tak take budu iba ihned potom co ich namontujes. Po prvom brzdeni sa ta zinkova plocha na brzdiace ploche zosucha, takze \"zlate\" budu len na plochach ktore su vidno a nie su pod brzdiacimi dostickami. A tych teda nie je prilis. to bol aj jeden z dovodov preco som upustil od zinkovania Citovat
BrankoKK Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 dnes mi dorazila domov partia v podobe krytov potiahnutych karbonom cakal som, ako to ukaze, a kedze to vyzera bombovo, tak posielam do vyroby dalsie vecicky, ktore uz mam pripravene neviem ako dlho:) jedna sa o: -postranne listy dveri a blatnikov, -spatne zrkadla, -ramienka stieracov, -kryt rozvodov -a este ten podlhovasty plastovy kryt, ktory je uplne vpredu medzi svetlami Citovat
BrankoKK Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 tak, a este mi dorazili cervene navleky na hadice Citovat
BrankoKK Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 a aj lev na zadnom kufri bude zasa znova vyzerat ako ma:D [upravil dne 4/5/10 BrankoKK] Citovat
BrankoKK Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 nove drziaky zadnych strmenov, nakolko stare uz budu pomaly skorodovane:D ale este sa budu lakovat na strieborno [upravil dne 4/5/10 BrankoKK] Citovat
BrankoKK Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 dufam, ze buduci tyzden mi dorazia tie brzdy, pak sa ide na vec, lakovanie strmenov zltou farbou... no a este musim doobjednat montazny kit k filtru, tepelny kryt filtra a vyduch na kapotu, ktory sa bude navarovat do kapoty a sluzit vlastne ako privod cerstveho vzduchu... Citovat
Y2K Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Původně zaslal: BrankoKK ... vyduch na kapotu, ktory sa bude navarovat do kapoty... tusim to uz trocha prehanas Citovat
BrankoKK Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 a filter je uz tiez doma objednal som GREEN, aby trochu ladil s farbou auta:D Citovat
BrankoKK Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: BrankoKK ... vyduch na kapotu, ktory sa bude navarovat do kapoty... tusim to uz trocha prehanas preco? podla mna je to lepsie nez tahat nejaku trubku cez cely motor von:myslim Citovat
Y2K Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 o to nejde...ale zasah do kapoty...a este takyto...no neviem neviem Samozrejme podla mna, ak sa to tebe paci, no budis Citovat
BrankoKK Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 no, tak mne osobne sa naduchy kapoty pacia moooooooooooc a o tomto rieseni som sa bavil s tomom 406 a jednou nemenovanou tuningovou firmou v poprade a obaja mi povedali, ze je to v pohode takze-zvaraniu zdar:D Citovat
BrankoKK Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 budes druhy, kto to bude vidiet:D Citovat
kalio306 Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 sjupr kupák po tom podvozku vyzera peckovo :super len tu V6stku s tej kapoty :roll daj doleee:bojim:bojim Citovat
BrankoKK Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 Původně zaslal: kalio306 sjupr kupák po tom podvozku vyzera peckovo :super len tu V6stku s tej kapoty :roll daj doleee:bojim:bojim neboj, ako som pisal, kapotu cakaju zmeny, takze pojde to v6 dolu. ale nerobim to kvoli sebe, mne sa to tam velmi paci, ale ked to tam vam vsetkym tak vadi, tak to dam dole, no. Citovat
Qcko Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Kde ti robili ten carbon? Vyzera to paradne a ja mam take moc moc rad, je to nejka folia alebo ako? A cena by tiez bodla Citovat
BrankoKK Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 Původně zaslal: Qcko Kde ti robili ten carbon? Vyzera to paradne a ja mam take moc moc rad, je to nejka folia alebo ako? A cena by tiez bodla mrkni, ci ti dosla u2u. Citovat
tom406 Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 to je opravdové uhlíkové vlákno nebo jen potah nějakou folií? Citovat
BrankoKK Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 je to potah, pisal som to tam... nakolko mam v plane velmi vela uprav, tak musim trochu setrit... no a s doskou na uchyceni baterky mi musis pomoct... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.