Y2K Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 zalezi od toho co chces...ci len pruziny alebo aj tlmice. Pruziny, asi Weitec (tie mam ja) tak 150 E, cely podvozok (do toho pojdem v lete) asi tak 650 E. Znizenie vacsinou 4/4cm Citovat
BrankoKK Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Zdarek!!!! No tak ja so do toho mozem najskor pustit po Velkej noci, az vtedy budem doma. Stiham to za mesiac??? A vazne za 650 ecok, cakal som aspon dva krat tolko. Tak po Velkej noci sa bude nieco diat! Y2K: Tomas, vidim, ze mas prehlad, pichol by si mi s tym??? A ozaj, ako to vypada s tvojou masinou??? [upravil dne 9/12/09 BrankoKK] Citovat
Y2K Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Jasnee...nie je problem. Je to sice u coupe robota tak na dlhsie, podla poslednem mojej vymeny pruzin. Ale kedze som to nerobil ja je mi to asi jedno Osobne zvazujem ci to bude ten Weitec podvozok alebo nejaky nastavitelny, aj ked u mna asi troska zbytocnost. No do lete este daleko, to ma cas. PS: Ja som bol tiez na zaciatku troska mimo z par veci...ale dobri ludia na tomto fore ma usmernili a poradili tak teraz mozem sekat frajera ze ako sa vyznam [upravil dne 9.12.2009 Y2K] Citovat
BrankoKK Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Len aby s tym nebol problem, lebo ja mam od vyroby nastavitelny podvozok, ci sa tam moze do toho sprtat... P. S.: No vidis, oni ucili teba, ty mozes ucit mna... [upravil dne 9/12/09 BrankoKK] Citovat
Y2K Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Hej? Mas nastavitelny? No to som nevedel...si mal povedat...nakolko som nad nim chvilu rozmyslal.. Ako to funguje? Ako si s tym spokojny? Lebo tu sa mu moc chvaly teda nedostavilo A problem hadam nebude, vyhodit origos a das novy a je No a aby som iba nekecal... Vidim ze som to davno nepozeral tu ho mas... http://tuningshop.sk/1167743373~peugeot-406-coupe-podvozok-%E2%80%93-kit-weitec-weitec-ultra-gt.html Cena ma prave prijemne prekvapila ... [upravil dne 9.12.2009 Y2K] Citovat
BrankoKK Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Tak ti poviem, ani to moc nepouzivam, radsej by som mal ESP... Na dialnici ti to je nanic, akurat na klukatych cestickach poznat rozdiel, sedi to trochu lepsie... ( a tvrdsie ) Tak zase nebudem par noci pokojne spavat, uz aby bola Velka noc!!!!!!!!!! A co tvoja masina, uz je OK? Fetaka si si uz pockal dakde za rohom??? [upravil dne 9/12/09 BrankoKK] Citovat
Y2K Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 No jo...pokial viem tak su na tlmicoch nejake motorceky ci co a tym sa to nastavuje. A vraj dobra vec na kazenie Ale netusim ako to ozaj je nakolko ho nemam. Tie moje iba pruziny su zatial fajn, aj ked auto prilis nesadlo tak ako malo, ale to preto ze som predsalen nepocuval vsetky rady he he Ale ze auto lepsie sedi a je tvrdsie to citit je... Citovat
$ Torrez $ Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 BrankoKK :dobré rozhodnutí.Až to bude ležet tak to bude krása Citovat
Y2K Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Krasa to sice bude...ale uz teraz tam mas 18tky a este toto k tomu No masaz zarucena Citovat
BrankoKK Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 To je mi jedno... pre mna je podstatne, ako to vyzera, a masaz je zdrava... Citovat
Y2K Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 No jo ako to vyzera hej... Len tam uz potom asi aj viac trpi naprava a podobne veci...ale to su uz malickosti Citovat
BrankoKK Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 nestraste...:bojim:bojim radsej napiste, ze vsetko bude v pohode...:D:D Citovat
$ Torrez $ Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 BrankoKK:strašit nechci,ale pár věcí trpí víc než na běžném podvozku:papa.Ale za ten vzhed to stojí [upravil dne 11/12/09 $ Torrez $] Citovat
BrankoKK Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 Borci, mam vazny problem. Mam so svojim autom naplanovane vela veci ( novy podvozok, listu na zadny kufor,... ), ale dnes som mal volno, tak som sa isiel trochu flakat do Innsbrucku. No a tam som natrafil na MAZDU RX-8, bola odparkovana dva auta odo mna. No a musim sa priznat, ze mi spravila vazny skrt cez plan, nakolko je to nadherne auto. Som si pomyslel, ze ked tak az tak o dva-tri roky, ale som mrkol na net, tak tie mazdy sa predavaju neskutocne lacno. uputala ma hlavne tato: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=121336015&__lp=23&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=16800&makeModelVariant1.modelId=20&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=〈=de&pageNumber=2 Preto vazne uvazujem o predaji svojho Peugeota. Ja mam to auto strasne rad, ale ta mazda dneska, uh la la. no, nemal som ju vidiet. Skuste mi poradit, ci mam peugeot vymenit za mazdu. ale ak mozem poprosit nestranny nazor, zabudnite teraz na to, ze sme na peugeot fore. Ak to niekomu pripada ako , tak sorac... Citovat
s1600 Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Ty Wankely zerou vic oleje nez benzinu..nad 100 000km je to kasicka..kamarad chtel kupovat,ale tohle ho odradilo.. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 nejlevnější by bylo,kdybys zapomněl na výlet do Innsbruku ta mazda je jiná třída... Citovat
BrankoKK Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 ja o tom vsetkom viem, ale neuvazol by som nad tym, keby som na to nemal peniaze. len problem je v tom, ze penazi dost aj na pripadne nepekne prekvapenia, teraz bez akehokolvek machrovania.... no a stym olejom je to ozaj problem, kedze ma to auto fakt nehoraznu spotrebu oleja a da sa zohnat ten olej len u mazdy. no a s motorom keby sa nieco stalo ( no nakolko nema rozvody ani sviecky, nema sa tam vela co pokazit ), tak by som tiez musel chodit len do mazdy, bo v obycajnom servise by na ten motor pozerali jak bacil do lekarne. ale kurva, myslim ze za to vsetko to auto stoji.... Citovat
BrankoKK Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 Původně zaslal: ozzy56 nejlevnější by bylo,kdybys zapomněl na výlet do Innsbruku ta mazda je jiná třída... sorac, ale ako to myslis, nerozumiem ti moc... Citovat
309GT Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 S Mazdou RX8 jsem jel,je to mazec,ale na 170kw jsem čekal víc,škoda že to není přeplňované,potom by to bylo fakt peklo,ale ten motor (renesis) je trochu jiný než byl v RX7.Co se týče vzhledu a podvozku,tak taky dobrý,sedí to jak přilepený a přitom to není tvrdé jako koza:D Víc bych se bál servisování,je to přeci jen Wankel a není tolik rozšířený,myslím že ceny za kdejakou hovadinu budou asi trochu jinde než třeba na Coupé,ale je fakt že když máš na opičku,musíš mít i na banány:D Chtělo by to opravdu promyslet a pozjišťovat jestli třeba servis v tvém okolí je schopen poprat se s případnýma opravama....ale jestli je to tvůj sen..... Citovat
Qcko Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Ked mas dost penazi mozes mat aj dve auta, kde je problem:mrk ... mne osobne sa Mazdy nepacia:mad: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.