rikki Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Ahoj,nevíte,jak se vyměňují žárovky v palubním počítači??Jedna strana je tmavší asi odešla žárovka,tak byvh jí chtěl vyměnit.Jestli máte nějaký postup,jak to co nejjednodušeji vyměnit.A jaký tip žárovky tam přijde. Jestli to tu někde je,tak se omluvám,já to nenašel.Díky. Citovat
Micky99 Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Neviem ako u teba ale u mna je vymena nasledovna: potiahnut hore zadnu cast - tym padom pojde predok dole. Pojde to trosku tazsie ale ide to - v strede je taka zaskakovacia blbost ktoru treba mirnou silou vytiahnut. Potom je tam jeden privod kablikov ktory odpojis a mas to v rukach a uz len jednoducho das dole taky bieli krit a si pri ziarovkach. ja tam mam 3 ziarovky 12V 1,2w. http://www.olejshop.cz/zarovky/zarovky-12v-celosklenene/p/zarovka-12v-1-2w-celosklo - obrazok len na ilustraciu ako to vyzera - rozmery som nemeral. Ak nejake otazky tak pis. ale dufam ze toto pomoze:myslim Citovat
rikki Odesláno 22. červenec 2009 Autor Odesláno 22. červenec 2009 Jo díky moc,hned jak bude čas,tak to zkusím.A koukal sem,že dělaj různé barvy,myslíš že by nějaká jiná barva zlepšila viditelnost a čitelnost displeje??Za tu cenu to asi vyzkouším. Citovat
Micky99 Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 neviem ako to mas spravene ty ale ja tam mam obycajne ziarovky a predsa to svieti na oranzovo - lebo na displayi je nejaky oranzovy papier takze preto. ak by si ho dal dole a dal tam farebne ziarovky tak by som ti odporucil dat tam bieli papier lebo inac by ziarovky bolo moc vidno a nebolo by to pekne. ja sa na to chystam tiez - na cele modre podsvietenie, ale nejak som sa k tomu este nedostal. ale tu na fore som cital ze su verzie kde je nejaka folia a ta je oranzova a to treba zoskriabat, takze neviem ako to budes mat riesene ty. skus rozobrat a uvidis. je to na 5 minut. takze nic hrozneho - len bacha nemaj klucik v zapalovani ked to budes rozoberat. aspon tak to je v knihe Ako na to. Citovat
rikki Odesláno 23. červenec 2009 Autor Odesláno 23. červenec 2009 Tak že díky všem,vyměnil sem to v pohodě a je to trochu lepší,ale stejně při zapnutí světel,to je slabé.Jsou tam 1,2w žárovky a prodávají se i 1,5w,nezkoušel tam dát někdo tu silnější??Jestli by ty 0,3w vadilo a něco se stalo tomu displeji Citovat
shark734 Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 neviem ci ti tie silnejsie ziarovky pomozu, ja som tam dal biele LED a je to o dost lepsie ale uplne dokonale to asi nikdy nebude, aspon nie s tym povodnym displejom ked zapnes svetla tak ti zoslabne podsvietene na displeji PP? EDIT: este je mozne ze nemas podsvietenie nastavene naplno..nastavuje sa to lavym \"cudlikom\" na zdruzenom pristroji(budiky)-dlhe tlacenie ti zvysi/znizi intenzitu [upravil dne 23/7/09 shark734] Citovat
rikki Odesláno 23. červenec 2009 Autor Odesláno 23. červenec 2009 Jo přesně tak,jak je zapnu,tak zeslábne to podsvícení na displeji.Zkusím se podívat,jestli to mám naplno.Jinak díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.