Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čaute všetcia!

Potrebujem radu mám 307 1.4 16V pravdepodobne mám problém s airbag-om na volante.Vypisuje mi AIRBAG FAULT. Pri každom naštartovaní vynuluje ale akonáhle otočím volantom sa to objaví

znovu.

1.otázka!?

ako odmontujem airbag z volantu,ako postup poznám odpojím baterku,odpojím airbag to je mi jasné ale ako dám dole z volantu airbag.

2.otázka ?

dá sa to vôbec opraviť keď to rozoberiem?

Odesláno

bolo to tu rozoberane...airbag das dole jednoducho

1.potrebujes 2 dlhsie a tenke skrutkovace a na stranach volantu su diery(na kazdej strane jedna)

2.staci kolmo odtlacit pruzinu a vybrat airbag(je pripojeny 2 vodicmi jeden z hora a jeden z dola)

3.najcastejsia zavada je pretrhnuta paska(vodice vo smaltovom obale)--musis dat dole volant za pomoci TORXu č.50 a rozobrat COM(cely stredny panel s packami)

PS: urcite to tu je vysvetlene aj podrobnejsie, staci hladat

Odesláno

Za radu ďakujem! inak som to skúšal s tými skrutkovačmi len mi to voľajak nešlo no nechcel som to tlačiť na silu ,neviem čo stým poškodím ale to asi skúsim znova.

Odesláno

Ničoho sa neboj, tiež som to robil presne podľa vlákna ktorý ti napísal shark 734.Návod aj fotky som si vytlačil na PC a

jedného pekného dňa som sa do toho pustil, síce ako ty, prvý krát obavy aby som niečo nepoškodil, ale po\" tréningu \"to teraz robím na počkanie...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Abych nezakladal nove tema, tak se vnutim sem.

Nevite, kdyz mi pocitac hlasi chybu airbagu, jestli nefunguje pouze ten dotycny, nebo jsou nefunkcni vsechny?

Mam chybu bud u bocniho, nebo u airbagu ridice, Citroen diagnostika to nedokazala presne urcit. Predchozi majitel to nechaval dvakrat opravovat v Peugeotu a vydrzelo to vzdy jen par mesicu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...