genzer Odesláno 31. červenec 2009 Autor Odesláno 31. červenec 2009 Původně zaslal: GRiMx folie máš z pardubic ?? Od koho ?? Já jsem z Pardubic a folie mám samozřejmě taky odsud.. z tuningsamolepky.cz Citovat
genzer Odesláno 31. červenec 2009 Autor Odesláno 31. červenec 2009 Původně zaslal: chuck11 Mohl bys tu napsat přesný typ těch předních reproduktorů,jednoduše si je jen vymněnil,anebo si musel dávat podložky.O jak moc jsou na nich lepší basy než u origo. repro jsou tyto http://www.ahifi.cz/reproduktory/jbl-gt5-652.html podlozky pod repro tyto http://www.ahifi.cz/montazni-material/sinus-live-ar-16-15.html maji 15mm,ale nechal jsem je stocit na 10mm,abych mohl pouzit originalni mrizky Rozdil ve zvuku je obrovsky.... [upravil dne 31/7/09 genzer] Citovat
genzer Odesláno 8. září 2009 Autor Odesláno 8. září 2009 Takze jsem nelenil a zase na pazoutku něco porobil:) kola Exip 15\" ET13 na pneu 195/50/15 natrel brzdice a bubny na cerveno,namontoval zesilovač Spectron SP-A2200 ,pridělal lízo z megana a nakonec namontoval tažné zařízeni.Mezi těmito pracovními ukony se jeste vymenili obe predni vnejsi manzetya olej v motoru(total 7000 10w-40)a v brzke dome me ceka vymena prednich desticek.Přístí mesic me ceka STK:) tot zatim vse Citovat
genzer Odesláno 22. duben 2010 Autor Odesláno 22. duben 2010 tak se po delsi dobe hlasim taky s novinkama,dnes se mi postesilo zakoupit stelovak za 3 tis,,ktery ma najeto 50km jenom po srazech:)dalsi novinky je odstraneno tazne a montaz posledniho dilu vyfuku zn. VM sport,probehli i nejake upravy pod kapotou,jako bila pertet na ventilovem viku apod.foto dodam co nejdrive kola 15\" jsou prodane a na letosek jsou pripraveny 16\" [upravil dne 22/4/10 genzer] Citovat
GRiMx Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Původně zaslal: genzer tak se po delsi dobe hlasim taky s novinkama,dnes se mi postesilo zakoupit stelovak za 3 tis,,ktery ma najeto 50km jenom po srazech:)dalsi novinky je odstraneno tazne a montaz posledniho dilu vyfuku zn. VM sport,probehli i nejake upravy pod kapotou,jako bila pertet na ventilovem viku apod.foto dodam co nejdrive kola 15\" jsou prodane a na letosek jsou pripraveny 16\" [upravil dne 22/4/10 genzer] jj viděl jsem je taky na aukru Citovat
oni Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 sakra kde si vzal ten stavak za ty prachy? Citovat
genzer Odesláno 23. duben 2010 Autor Odesláno 23. duben 2010 jak rika GRIMx,byly na aukru,videl jsem je tam vcera rano a odpoledne jsem nevidrzel a musel jsem je koupit Citovat
AKCZ Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Jaka to je znacka? Stavitelnej napr. od Racelandu se da sehnat novej i za 6k takze 3k pokud je to nejaka obdobna znacka mi neprijde nic zvlastniho Citovat
oni Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 ty jo tak na aukro koukam stale a tohle jsem nejak prosvihl? kde to tam bylo? jinak teda stavak od racelandu jsem nikde nenasel.... Citovat
GRiMx Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Původně zaslal: oni ty jo tak na aukro koukam stale a tohle jsem nejak prosvihl? kde to tam bylo? jinak teda stavak od racelandu jsem nikde nenasel.... hele mě to taky nasralo .. =D objevil se tam chvilku po tom co jsem si přivezl auto ze snížení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.