Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Mohl bys tu napsat přesný typ těch předních reproduktorů,jednoduše si je jen vymněnil,anebo si musel dávat podložky.O jak moc jsou na nich lepší basy než u origo.

repro jsou tyto

http://www.ahifi.cz/reproduktory/jbl-gt5-652.html

podlozky pod repro tyto

http://www.ahifi.cz/montazni-material/sinus-live-ar-16-15.html

maji 15mm,ale nechal jsem je stocit na 10mm,abych mohl pouzit originalni mrizky

Rozdil ve zvuku je obrovsky....

[upravil dne 31/7/09 genzer]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takze jsem nelenil a zase na pazoutku něco porobil:)

kola Exip 15\" ET13 na pneu 195/50/15

natrel brzdice a bubny na cerveno,namontoval zesilovač Spectron SP-A2200 ,pridělal lízo z megana a nakonec namontoval tažné zařízeni.Mezi těmito pracovními ukony se jeste vymenili obe predni vnejsi manzetya olej v motoru(total 7000 10w-40)a v brzke dome me ceka vymena prednich desticek.Přístí mesic me ceka STK:)

tot zatim vse

post-0-14109609570457_thumb.jpg

• O 7 měsíců později...
Odesláno

tak se po delsi dobe hlasim taky s novinkama,dnes se mi postesilo zakoupit stelovak za 3 tis,,ktery ma najeto 50km jenom po srazech:)dalsi novinky je odstraneno tazne a montaz posledniho dilu vyfuku zn. VM sport,probehli i nejake upravy pod kapotou,jako bila pertet na ventilovem viku apod.foto dodam co nejdrive

kola 15\" jsou prodane a na letosek jsou pripraveny 16\"

[upravil dne 22/4/10 genzer]

Odesláno
Původně zaslal: genzer

tak se po delsi dobe hlasim taky s novinkama,dnes se mi postesilo zakoupit stelovak za 3 tis,,ktery ma najeto 50km jenom po srazech:)dalsi novinky je odstraneno tazne a montaz posledniho dilu vyfuku zn. VM sport,probehli i nejake upravy pod kapotou,jako bila pertet na ventilovem viku apod.foto dodam co nejdrive

kola 15\" jsou prodane a na letosek jsou pripraveny 16\"

[upravil dne 22/4/10 genzer]

jj viděl jsem je taky na aukru :D

Odesláno

Jaka to je znacka? Stavitelnej napr. od Racelandu se da sehnat novej i za 6k takze 3k pokud je to nejaka obdobna znacka mi neprijde nic zvlastniho ;)

Odesláno

ty jo tak na aukro koukam stale a tohle jsem nejak prosvihl? kde to tam bylo? jinak teda stavak od racelandu jsem nikde nenasel....

Odesláno
Původně zaslal: oni

ty jo tak na aukro koukam stale a tohle jsem nejak prosvihl? kde to tam bylo? jinak teda stavak od racelandu jsem nikde nenasel....

hele mě to taky nasralo .. =D objevil se tam chvilku po tom co jsem si přivezl auto ze snížení:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...