Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ach jo,bez muziky...to je na nic a já to musim vydržet.autíčko mám tři dny a zatím bez hudby,protože mi v tom bazaru oznámili,že si musim jet do peugeota pro ten kod.bohužel mě v pátek dost tlačil čas,tak jsem to musela nechat:bojim a ted nemám ještě čas tam zajet.není nějaká online stránka na tyhle věci?

díky moc za radu

[upravil dne 20/7/09 moonroo]

Odesláno

ak je tam origo rádio z tohto auta a nie z iného peugeota tak zavola do peugeotu a mali by ti na základe VIN kódu dať kód na autorádio. Niekde je to zadarmo niekde za to pýtajú peneži.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

mělo by to být tak že pokud je to auto koupeno v čr tak je to zadarmo. pokud je to dovoz tak 500 bez dph

[upravil dne 20.7.2009 čakom]

tak to budu asi platit.prý byl dovezený v 99tém a od té doby tu jezdí.v manuálu,který byl v palubce,byl kod,ale bohuel err code.no já ho koupila ted v áčkách.

Odesláno

pokud ti to piše po zapnuti error code tak to nejspiš někdo zadal 3x špatnej kod.

staci to radio nechat 30 - 60 minut zapnitý a pak by měl naskočit nápis code. pak se zadá kok a hraje to.

aspon teda myslím už je to nějakej ten pátek co jsem to dělal.

tady je to popsaný líp

tady je taky něco

[upravil dne 20.7.2009 čakom]

Odesláno

mě to ten error code vyhodilo,když jsem tam dala ten kod z papíru.ted už tam mám zas code,ale nebudu to riskovat.ten kod v papírech k tomu nepatří zcela jistě.ale dík za snahu.

Odesláno

tak jak koukám,ten kod 7349 je asi universál do manuálu.tak to asi fakt on není.tak protože se mi nikde nikdo neozývá,hold musim dát budík a zítra vyrazit do Peugeota:(

Odesláno

tak rádio je už vyřešeno,kod mi dali,ale byl nějaký zmatený.nejdřív,že 200kč.pak tam přišel a neuměl to zapnout.prý to nejde.....ale jde......jsem mu to zapla a byl tam ten err code.to prý může trvat dlouho,než to půjde zadat.no odešel,já to ON zmačkla znovu a code.tak jsem tam dala to číslo a už to frčííííííí.nějaká ochota,divný tam byli.prásknu to.na Kladenské pobočce.

chtěla jsem po něm vypnout erbek,pardon,ted nevim jak se to píše,a on to tam studoval,ve finále mi to asi jede,nejede,protože to je prý na klíč a já tam ten zámek nemám.takže když zapnu klíček,svítí,pak všechno zhasne a nastartuju a po chvilce mi ta kontrolka bliká.tak nevim.:bojim:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...