Chrisman Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Prosím o radu kolik se ma dát chladiciho media do klimy??? P406 HDI Citovat
bure Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 celkova hmotnost chladiciho media je 750g, ale kolik se ho tam ma dat je spatne polozena otazka, jelikoz zalezi na cetnosti pouzivani a zatezovani klimatizace. Behem pouzivani dochazi k prirozenemu odparovani chladiciho media a tim padem ke snizovani ucinnosti klimatizace, v servisech na to maji pristroje, ktere ti chladivo kompletne odsaji vycisti a doplni automaticky, protoze ty pristroje jsou chytre a poznaji to samotne kolik se ho odparilo a kolik ho tedy maji dopnit .. ja kdyz jsem byl v servisu s klimou tak mi to na jeden takovej chytrej pristroj napojili on vsechno odsal, vydezinfikoval, naplnil zpet a jeste doplnil 210g chladiciho media, ktere se mi odparilo behem uplynuleho pouzivani a ja ted zas konecne muzu i v lete jezdit v zimni bunde [upravil dne 20.7.2009 bure_406] [upravil dne 20.7.2009 bure_406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.