Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem si všiml,že spojkové lanko mám nějak moc vyvěšený.Nedávno mi měnili narychlo spojku a asi lanko nevedli,kudy měli - je vedeno mezi poloosou a ramenem - a snadno bych to mohl někde urvat. Můžete mi jen potvrdit nebo i napsat,kudy to má být vedeno správně?

Odesláno

neneee... :) takže... lanko mám vedený kolem brzdovýho válce... dá se říct, že přímou cestou od převodovky k pedálu... bohužel jsem to nevyfotil na svojem autě, ale na bráchové 205

post-0-14109608442645_thumb.jpg

Odesláno

díky!myslel jsem si to,že to mám blbě...přímo to vést nemůžu,to lanko je dost dlouhý...předpokládal jsem,že je vedeno od brzdového válce a potom pod baterií a pak připojeno na tu páku:myslim

Odesláno

tak ho zkrať :) a nebo to těm matlákům, co ti to dělali dej zpátky na reklamaci... aby se pak něco nestalo... kamoš si nechal dělat přední brzdy a jak jsou ty hadičky hned u třměnů, tak je blbě otočily, a místo aby se ohýbaly při raidu spolu s kolem, tak se ohýbaly směrem nahoru, a nakonec se je přecvakl na nějakým drnu.. naštěstí si toho včas všiml a ubrzdil

Odesláno

Podľa toho čo viem tak na P309 sú tri dĺžky lanka a z toho dve sú vedené spodom pod prevodovkou. Je dosť možné že ti dali dlhšie ako tam má byť a zle ho upevnili. Toto ťahanie popod prevodovku je nešťastné riešenie, horné je podstatne jednoduchšie.

Odesláno

není to tragédie,samozřejmě:super...akorát mi asi dali delší lanko,které teď dost kouká z motorového prostoru a koleduje si o to,abych ho někde urval:bojim...a já si nepamatuju,jak to bylo dříve - zítra na to mrknu

Odesláno

hmm tak u sebe mám tu delší variantu... lanko jde pod převodovkou, pod levou poloosou a nahoru k brzdovému válci... bylo tam strašně málo místa na focení, a nechtělo se mi oddělávat všechny hadice... lanko, hned jak se dostane pod poloosu, tak jde přímo k brzdovému válci, mezi ničím už se neproplítá

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...