milhaus Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 Dnes jsem si všiml,že spojkové lanko mám nějak moc vyvěšený.Nedávno mi měnili narychlo spojku a asi lanko nevedli,kudy měli - je vedeno mezi poloosou a ramenem - a snadno bych to mohl někde urvat. Můžete mi jen potvrdit nebo i napsat,kudy to má být vedeno správně? Citovat
N3R3Z Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 můžu se ti dnes mrknout, kudy to mám vedený já... odpoledne napíšu, popřípadě přidám i foto Citovat
milhaus Odesláno 18. červenec 2009 Autor Odesláno 18. červenec 2009 dík...nerad bych to někde na dovolený urval:ticho Citovat
N3R3Z Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 neneee... takže... lanko mám vedený kolem brzdovýho válce... dá se říct, že přímou cestou od převodovky k pedálu... bohužel jsem to nevyfotil na svojem autě, ale na bráchové 205 Citovat
N3R3Z Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 jinak to není mezi ničím proplítaný, prostě od té páky od spojky rovně k tomu brzdovému válci Citovat
milhaus Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 díky!myslel jsem si to,že to mám blbě...přímo to vést nemůžu,to lanko je dost dlouhý...předpokládal jsem,že je vedeno od brzdového válce a potom pod baterií a pak připojeno na tu páku:myslim Citovat
N3R3Z Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 tak ho zkrať a nebo to těm matlákům, co ti to dělali dej zpátky na reklamaci... aby se pak něco nestalo... kamoš si nechal dělat přední brzdy a jak jsou ty hadičky hned u třměnů, tak je blbě otočily, a místo aby se ohýbaly při raidu spolu s kolem, tak se ohýbaly směrem nahoru, a nakonec se je přecvakl na nějakým drnu.. naštěstí si toho včas všiml a ubrzdil Citovat
milhaus Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 to bych musel do Plzně a to mám dost z ruky...nemohl by ses mrknout,jak to máš ty?Zkracovat to nemůžu,lanko musí být vedeno směrem od chladiče.. Citovat
N3R3Z Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 jo zítra se mrknu, ale beztak to bude uplně stejný Citovat
pastorek Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 Podľa toho čo viem tak na P309 sú tri dĺžky lanka a z toho dve sú vedené spodom pod prevodovkou. Je dosť možné že ti dali dlhšie ako tam má byť a zle ho upevnili. Toto ťahanie popod prevodovku je nešťastné riešenie, horné je podstatne jednoduchšie. Citovat
milhaus Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 to pastorek: tak to je pro mne novinka...lanko mám protáhlé mezi poloosou a ramenem,což je na první pohled blbost.... Citovat
pastorek Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 Neviem ako si to myslel ale nieje to žiadna tragédia, odpoj lanko na páke spojky a ulož si ho ako má byť. Citovat
milhaus Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 není to tragédie,samozřejmě...akorát mi asi dali delší lanko,které teď dost kouká z motorového prostoru a koleduje si o to,abych ho někde urval:bojim...a já si nepamatuju,jak to bylo dříve - zítra na to mrknu Citovat
N3R3Z Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 tak si ho natáhni jak chceš, a nějakou pořádnou svorkou, nejlíp na šrouby si ho propni, aby nebylo vyvěšené Citovat
N3R3Z Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 hmm tak u sebe mám tu delší variantu... lanko jde pod převodovkou, pod levou poloosou a nahoru k brzdovému válci... bylo tam strašně málo místa na focení, a nechtělo se mi oddělávat všechny hadice... lanko, hned jak se dostane pod poloosu, tak jde přímo k brzdovému válci, mezi ničím už se neproplítá Citovat
KoudaK Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Ti zítra blejsknu jak to mám já... Citovat
N3R3Z Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 ty máš XUčko motor... budeš to mít stejně jak brácha na 205 horem přímo k brzdovému válci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.