jan07 Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 brzdi me docela malo rucni brzda,mam ji uplne dotahlou a auto v pohode jede,nejaky odpor tam je ale maly,max.kdyz auto stoji,tak to ubrzdi ale za jizdy nic. Vcera jsem dal nove zadni desticky a myslel jsem ze to pomuze,ale je to porad stejne.Jak je to mozne?Da se to nekde dotahnout?Jinak pedal brzdi perfektne. Citovat
Error07 Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Já si myslím, že když máme na našich S16ctkách vzadu kotouče, tak je to asi běžná nemoc... - mně to dělá úplně to samé a nepřišel jsem na to čím to je.... ale mám opačný problém... - odešlo mi čidlo na ABS a od té doby mám přebržděnej zadek a když potřebuju zastavit na mokru, tak to brzdí prdelí napřed... Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Error07 namate nahodou na zadek omezovač brzdneho učinku? podle mě si myslý že je naložená.... a to zadek brzdí víc Citovat
kujon106 Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 Mě brzdí ručka asi stejně, nebo možná ještě kapku míň, jako když bych za jízdy brzdil podrážkama Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 tak to kluci předělejte na hydrauliku? a bude tahat jak steklá Citovat
Lentilka Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 me to taky brzdi na houby co jsem dal feroda destičky ale těma to asi nebude... Citovat
jan07 Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 tak to mame asi vseci stejny problem,ale myslim si ze by mela preci brzdit lip Citovat
kujon106 Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 Včera a dneska sme to řešili po icq s Michalem a prý že stačí jen dotáhnout v místě ve středu vejfuku, pod izolací nad tim cumfrdlíkem, kterej drží vejfuk pomocí silentbloku. Tak se do toho asi dneska pustim. Citovat
*David* Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Buďtě rádi že až tak moc nebrzdí, jí to jednou neprozřetelně vyskoušel a nejednou jsem stál otočený v protisměru:nevim naštěstí nic nejelo Citovat
jan07 Odesláno 20. červenec 2009 Autor Odesláno 20. červenec 2009 kujon106:az to vyzkousis,tak dej vedet jak jsi dopadl Citovat
kujon106 Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 No včera sem pod to lehnul, ale když sem zjistil, že bych kvůli tomu dotažení musel sundat i vejfuk, kterej sem tam pracně ládoval, tak sem se na to vysral Ale včera mi shodou okolností prasknul a rachotí, takže ho budu na svařování muset sundat dozajista, čiliž pak dám echo co a jak Citovat
jan07 Odesláno 14. prosinec 2009 Autor Odesláno 14. prosinec 2009 tak dneska me zamrzla rucka,kdyz jsem za ni zatahl,tak jak kdyby byla urvana,vubec nereagovala.Kousek jsem popojel a bloklo se me zadni prave kolo,musel jsem bouchnout po bouvdenu a teprv to povolilo. Nevite co je spatne?Proc to udelalo?Jak tomu predejit?Samozrejme neutahovat rucku,ale udelat proto i neco jineho?Treba namazat? Citovat
makouš Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 ja jsem mel taky takovy problem ze to nebrzdilo tak jsem dal hydrauliku a mam pokoj vsem doporucuji a ze to je prebrzdeny to jsem mel taky vyresil jsem to tyltonem a tam si nastavis jak chces aby ti to brzdilo jak potrebujes sic to stoji nejaky penize ale je to super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.