kveton Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 Docetl jsem se, ze jsi daval na 406ku mlhovky Co je k tomu vsechno potreba a jak to slo? Citovat
lexa Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 Je třeba 406 a mlhu!:D:D:D:D:mad::papa:papa Citovat
Operator Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 Dočetl ses správně! Přes tu elektronickou stránku věci ti moc neporadim, dělal mi to brácha. Já jen asistoval. Ale: Jelikož mám tu nejzákladnější verzi, tak předpokládám, že to takhle bude u všech. Záleží, jestli si tam chceš dávat origoš mlhovky nebo neorigoš. Já dával neorigoš. Když si odšroubuješ kryt pod nárazníkem v levý části odpředu, najdeš tam trčící dráty s nějakým zakončením, ty si stačí nějak proměřit a rozdělit je na levou a pravou, či co!? Co se týče vypínače v kabině. Verze, co je tam maj origoš, ho mají vlevo pod volantem. Tam, co je nastavování světel a intenzita jasu přístrojovky. Když tenhle poklop otevřeš (otevři imobilisér, dostaň se k pojistkám a jsou tam 2 hvězdičkový šroubky), tak tam je přichystanej na to tlačítko kabel. Tlačítko jsem si taky koupil neorigoš, ale někde na vrakáči určitě seženeš tuhle část palubky i s origo tlačítkem. Takže všechno šlo poměrně hladce. Ale jak říkám, promiň, že ti moc nepomůžu s tim zapojením. Ale pro autoelektrikáře to bude záležitost na pár minut, když mu to takhle předpřipravíš. Citovat
lexa Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 :DA taky připravit relátko, bez toho to nejede.:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.