Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Budu tam mít víc problémů. První mi praskla kostička, kterou mi v servisu provizorně opravili a teď jsem trochu víc flákl dveřma, něco křuplo a konec. Takže asi koupím rovnou celou opravnou sadu, když tam je pravděpodobně víc porouchaných věcí.

Odesláno

Mě to přišlo přesně tak, jak už to tady bylo vyfocený, pytlík a na něk obrázek Golf IV :D v pytlíku dvě kostičky a dvě montážní páčky z nichž jednu jsem použil, druhou jexi ne, nebylo jak ani kam...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ha! Tak dneska sada vyměněna!! Velký dík za to členovi pp205, který projevil i v tomhle nepříjemném počasí velkou dávku trpělivosti :) Okna jezdí jako nová a rizikový díl je už litinový.

Což mi připomíná, že mi tím pádem zbyly 2 nové plastové kostičky (to, co praská) na stahovačku u řidiče. Myslím, že u spolujezdce budou stejné.. Koupil jsem je, kdyby stačilo vyměnit jen ty kostičky, ale vzhledem ke komplikacím bylo nutné použít celou opravnou sadu :) Kdybyste je někdo chtěl, nechám je za nákupní cenu + poštovné z DE + případné poštovné po ČR. Čili 320 Kč + příp. pošta.

Odesláno

Tak jsem taky členem klubu prasklých stahovaček.....doufám, že budou v knedlíku jen ty plastový kostky, ale to uvidím až v pondělí....jsem obědnanej k Nečasům......

To shwaara: kdyby byly prasklý jen ty plastový kostky, tak bych se ti ozval......máš je ještě k dispozici?? ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...