Ondra.fencl Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Chlapi, je to blbost, ale hrozně mě to štve... nesvítí mi jedna žárovka pod panelem klimy.... a nevím jak se tam mám dostat... vůbec mi to nejde sundat... Citovat
punkac Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 hmm, čeká tě práce nadmíru zábavná ne vážně 1) oděláš knoflíky varovnýho blikání a výhřevu zadního okna plus záslepky, pod nima jsou šroubky =>vyšroubovat 2) a to může být težší vyndáš rádio a po stranách rámečku rádia v jeho horních rozích jsou matky číslo 10 nebo 8 (nepamatuji si to přesně) v každém horním rohu je jedna => odšroubovat to jde blbě já použil pidi ráčničku do ruky s malým oříškem pak už na tebe panýlek vypadne sám je to postup pro starej model bez origo rádia snad ti to pomůže jé teď koukám, že máš stejný auto jako já jen starší, tak esli máš neorigo rádio tak ti to určo půjde jak jsem psal výše [upravil dne 12/7/09 punkac] Citovat
Ondra.fencl Odesláno 12. červenec 2009 Autor Odesláno 12. červenec 2009 tak děkuji hoši.... koukám že to bude asi sranda Citovat
Ondra.fencl Odesláno 13. červenec 2009 Autor Odesláno 13. červenec 2009 tak tohle je dobrej návod! díky... podle toho bych to snad mohl zvládnout.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.