Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám následující problém, mám v klimě náplň, po zapnutí AC mi sepne kompresor, ale nechladí, jako by nedocházelo k cirkulaci chladiva, připadá mi to jako mechanický problém. Dá se s tím něco dělat? Nebo je to na výměnu? :myslim

Díky za radu.

Odesláno

V soustavě je tlak, já původně myslel, že došlo chladivo, tak jsem to jel naplnit, ale technit měřením zjistil, že tam chladivo je tudíž i tlak že je v pořádku, kompresor sepne,tudíž elektronika je snad v pohodně, ale necirkuluje chladivo.

Odesláno

takze rikas, ze system naplneny mas, kompresor se sepne, to slysis, ale nechladi, takze si myslis, ze chladivo necirkuluje ... hmm :myslim

zkusim se poptat sveho znameho klimare, az budu neco vedet, tak to tady mrsknu

jo, k tomu tlaku, to chapu, ze tam je tlak, ale mas zmereno jak se ti tlak meni pri sepnuti kompu ???? to jsem myslel...

[upravil dne 10/7/09 BV406]

Odesláno

hmm, takze muze to byt bud:

--- vadny komp

--- vadny vstrikovaci ventil

--- ucpany filtr chladiva (ten se mnohdy ucpe pilinama z kompu, pokud facha na sucho bez oleje)

a taky zalezi, kolik tam mas toho chladiva, pokud to mas plne, tzn. 600-650 g, tak to muze byt jedna z tech tri veci

[upravil dne 10/7/09 BV406]

Odesláno

Ak ti kompresor zopne a hned vypne moze byt vadny obmedzovac tlaku(pracuje pri urcitom min tlaku pri dosiahnuti max tlaku vypne) alebo mozes mat v systeme viac chladiva ako ma byt.Treba zmerat tlak na vystupe a podla toho sa zariadit.

Vysoký tlak

vypíná při tlaku..... 28 ± 2 baru

znovu sepne při..... 22 ± 2 baru

Nízký tlak

vypíná při tlaku..... 2,0 ± 0,2 baru

znovu sepne při..... 2,1 ± 0,2 baru

(Je to pre inu znacku ale myslim ze princip klimy je rovnaky)

[upravil dne 10.7.09 malypeto]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...