Tomáš Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Mam dotaz na cidlo teploty. Budik na palubovce si dela co chce. Bud je dole jako ze je motor studenej nebo se probere a teplota je tam kde ma byt. Zeptam se kde toto cidlo najdu? Musim ho vymenit nemuzu se na nej spolehnout. Predpokladam, ze jsou zde cidla min. dve jedno co dava info jednotce a to druhe ukazuje na budiku. Mi16 to tak ma ale radsi se ptam. Jak jsou barevne odlisene? Motor 2.0Hdi 80kW 2001 Diky T. PS: velka prosba je nekdo v mem okoli a znalec Peugeotu? Jedna se mi o to casto resene popiskovani pri rozjezdu, pridani a ubrani plynu a pri startu a chcipani. Vsechny kladky a remeny jsem menil mimo volnobezky altiku a setrvaku. Ten silenej zvuk me postupne zabiji a uz to nemuzu vydrzet. [upravil dne 7/9/09 Tomáš] Citovat
pastorek Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Ten teplomer skôr vyzerá na chybu v elektrike, najskôr kontakt na budíkoch. Pri tom popiskovaní skús pozrieť uloženie motora. Všetky silentbloky, hlavne akceleračný a horný vľavo pri pohľade na motor z predu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.