Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lidi mám problém se svou panoramatickou střechou na 206ce nebo-li to velké střešní okno.

Sem tam se mi nechce otevřít a ale když to zavírám tak jde v pohodě ale při dovření motorek začne přeskakovat jako by přes zuby místo toho aby automaticky přestal.

Strašili me v Peugeotu že se musí vyměnit celý ten otv. systém za 7500,- plus práce :bojim to mě asi omyje desítka jen to hvízdne.

Nemáte někdo s tím zkušenosti? Jde to rozebrat či co?:(

Odesláno

Ahoj,mel jsem naprosto stejny problem,resil sem to vymenou moturku novy v Peugeov stoji 8tis. Ja sehnal z vrakace za 1000kc. Jelo to jen chvili a pak stejny problem...tak sem tentokrat sehnal z bouracky opet moturek i lanovody obe veci za 2000 a od te doby to vali,ale vymena byla pekna pakarna.Jde oto ze jakmile ti zacne preskakovat to ozubene kolecko se omele behem chvilky a ty lanovody taky nema cenu menit jen jedno,mam stim zkusenost a v Peugeotu me nedokazali poradit,jen sehnat ty dily, tech sibru moc na odkup neni

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...