cbpitris Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Lidi mám problém se svou panoramatickou střechou na 206ce nebo-li to velké střešní okno. Sem tam se mi nechce otevřít a ale když to zavírám tak jde v pohodě ale při dovření motorek začne přeskakovat jako by přes zuby místo toho aby automaticky přestal. Strašili me v Peugeotu že se musí vyměnit celý ten otv. systém za 7500,- plus práce to mě asi omyje desítka jen to hvízdne. Nemáte někdo s tím zkušenosti? Jde to rozebrat či co? Citovat
Pepa919 Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Ahoj,mel jsem naprosto stejny problem,resil sem to vymenou moturku novy v Peugeov stoji 8tis. Ja sehnal z vrakace za 1000kc. Jelo to jen chvili a pak stejny problem...tak sem tentokrat sehnal z bouracky opet moturek i lanovody obe veci za 2000 a od te doby to vali,ale vymena byla pekna pakarna.Jde oto ze jakmile ti zacne preskakovat to ozubene kolecko se omele behem chvilky a ty lanovody taky nema cenu menit jen jedno,mam stim zkusenost a v Peugeotu me nedokazali poradit,jen sehnat ty dily, tech sibru moc na odkup neni Citovat
cbpitris Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 Díky moc, takže mi fakt nezbyde než to vyměnit jo? No to mám radost teď v létě, kuwa ale díky moc za radu měj se. Citovat
Pepa919 Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Vyměnis a bude zase klid,nemas zac a preju hodne stesti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.