Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no dneska po praci se na to mrknu sam,ale nejspis to nevyresim a dam to k odbornikum na diagnostiku...mam s tim jit primo do peugeotu???tohle se da zvladnout i v obyc. servise kde maji peugeot dia. ,ne ?

Odesláno

taky jsem včera uvažoval o vývěvě a hadicích, i ventilky vývěvy mě napadly...,ale píše,že vypne motor,znovu nastartuje a je vše OK--to bude elektronika myslím :myslim

Odesláno

hadicky opticky vypadaji v poradku,ale po nastartovani se me zda ze slysim syceni od podtlakove pumpy...

po seslapnuti brzdoveho pedalu se pedal nezastavi v urcite poloze ale pomalinku klesa,tzn ze asi odnekud unika tlak...

premo dokaze ta diagnostika zjistit co je vadne nebo odkud to unika?

Odesláno

pokud je v něčem problém tak mi to dia ukáže ale neukáže kde uniká hadička........to snad ani neexistuje.....mrkni na hadičku co je když budeš čumět do motoru vlevo nahoře za hlavou motoru.....tzv. nad turbem.....je tam ventil co ovládá natáčení lopatek turba.....ten ventil má hnědou barvu a do něho jedna a z něho jedna hadička a právě k němu to vede vrchem hlavy přímo od posilovače......já měl jednou problém tam......konec hadičky prasklý a jen tak tak držel na tom ventilu a nemělo to podtlak a samo že turbo nejelo bo byli zavřené lopatky....

Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

hadicky opticky vypadaji v poradku,ale po nastartovani se me zda ze slysim syceni od podtlakove pumpy...

po seslapnuti brzdoveho pedalu se pedal nezastavi v urcite poloze ale pomalinku klesa,tzn ze asi odnekud unika tlak...

premo dokaze ta diagnostika zjistit co je vadne nebo odkud to unika?

může to dělat vadná vývěva a hadice propojení s posilovačem brzd--pravděpodobně ty hadice,když to někdy jede OK

nebo únik brzd. kapaliny--to by sis všiml kaluže pod autem...

nebo vadný posilovač brzd--netěsná membrána

Odesláno

snad jsem to nasel (je to pod altikem?)...jedine co je hnede a jdou k tomu hadicky z vyvevy jsem zkontroloval a vse vypada v poradku:(

nema byt pod hadickou co jde k te tlakove pumpe nejake tesneni???ma to vuli asi 2mm

[upravil dne 10/7/09 luko407sw]

post-0-14109608177558_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj luko 407sw. Presne tento istý problém mám aj ja, ak Ťa to zaujíma, tak si daj do hľadania: Nefunkčné brzdy a malý výkon motora. Zatiaľ som to neriešil, urobí mi to občas, je to také nepravidelné, niekedy mi to neurobí aj mesiac a niekedy to urobí aj dva krát za týždeň. Po opakovanom naštartovaní, to už funguje celý deň bez problémov. Tie, vraj vadné čidlá, ktoré boli udávané ako chyby na diagnostike som nemenil, lebo neviem či majú niečo spoločné s brzdovým systémom.

[upravil dne 12.7.2009 francesko]

Odesláno
Původně zaslal: francesko

...Tie, vraj vadné čidlá, ktoré boli udávané ako chyby som nemenil, lebo neviem či majú niečo spoločné s brzdovým systémom....

Nejdná sa o čidlá ale o elektomagnetické ventily a majú s brzdami spoločný podtlak.

Odesláno

Jestli máš blbou váhu vzduchu tak je jasné že ti to nepojede.....a jestli háže chybu tak určo vyměnit.....po nové váze se budete divit jak to auto vůbec jede.......

[upravil dne 11-7-09 Přema]

Odesláno

tak po prijeti do peugeotu me rekli ze ted maji svolavacku na nektere 407my,ale ne na muj model...

diagnostika nic neukazala...zeptal jsem se jestli to muze byt vaha vzduchu nebo vakuova pumpa...a odpoved byla,ze to muze byt uplne cokoliv at jim tam necham auto a az se problem znova objevi tak ze se na to podivaji...

s tim jsem nesouhlasil a tim to pro me v peugeotu skoncilo...

od te doby co jsem to tady resil naposledy se problem ani jednou neobjevil,tak uz to tak snad zustane....:papa

Odesláno

tak opet tvrdy pedal...tentokrat po praci (auto stalo asi 7 hodin) jsem pri jizde chtel seslapnout pedal a byl tvrdy,tak jsem ho poradne proslapnul a pak uz bez problemu...tak dneska koupim asi hadicky a budu menit...vakuova pumpa je celkem draha abych ji jen tak vymenil...

btw kolega z fora se stejnym autem a stejnym datem vyroby ma uplne stejny problem,to asi nahoda nebude...:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...