Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny 807kaře. Měl bych pár dotazů ohledně mého stroje.

Mám motor 2,2 HDi 94kW a zdá se mi, že je dost líný, tedy konkrétně, že do 1900ot/min. zabírá fakt hodně málo, při 2000 vystřelí, pak ve 2500 už zas moc ne, přijde mi to divné, myslel jsem si, že tyhle motory mají trochu plynulejší zátah. A také se mi stává, že při studeném motoru je potřeba opatrněji se spojkou, má tendenci zhasnout. Měl jsem dříve 605ku a u ní se mi tohle nestávalo, ale řekl bych, že to nebude normální chování...

Pak by mě zajímalo, jak Vaše 807 tlumí nerovnosti, při srovnání např. s Octavií I mi to přijde o dost tvrdší, a to jsem ji měl za tvrdší auto, zvlášť menší příčné nerovnosti dost kopou (mám 16\") a na dlažbě je to peklo, jako kdyby to skoro netlumilo, nevím co s tím.

Díky za odpovědi a ať vám to jezdí

[upravil dne 8/7/09 bamboosman]

[upravil dne 8/7/09 bamboosman]

Odesláno

Hmm , neporadím , ale mám to s výkonem zhruba stejný . . . tak uvidíme co na to ostatní co už mají s 807 naježdíno delší dobu . . .

Já moc nemůžu srovnávat , ostatní auta mám v benzínu a o pár kilo míň :o

Odesláno

tak ktomu vykonu koukni na palivovej filtr jestli neni zasranej a na filtru je ventilek na odvodneni vody muze to byt taky filtr vzduchu uz muze byt plnej a nebo vaha blbne ale to musis na diagnostiku me to obcas taky udela ze slapnu na plyn a je prodleva a pak vyskoci muze pomoct nejakya prisada do nafty abys vycistil vstriky a cestu na naftu a to kopani skus nejdriv nekam zajet na test tlumici nektery servisi to delaj zdarma jakmile ti namerej na 60procent ucinosti tak je problem auto jde na tvrdo preci jen to vazi 1900kg a to je uz nejaka vaha jinak se chova docela dobre nemas taky moc nafoukle pneu to je docela mit ok zatim cus

Odesláno

Zdar, mě, když to jede, tak mám pocit, že zátah je dobrej, ale stává se mi, že se občas rozsvítí kontrolka motoru, přestane to táhnout a pak po 50km to zas jede normálně. :grr Bamboosi nenapsal jsi kolik má to tvoje \"vozítko\" nalítáno, jestli přes kilo, tak to budou asi tlumiče, mě to auto tlumí slušně.:)

Odesláno

No má to nalítáno 168, jezdilo to po německých silnicích, ale asi vozily se tam někjaký aparáty, nejspíš ne nejlehčí, tak tim to možná odrovnali

[upravil dne 12/7/09 bamboosman]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Já teda mám jen 2.0, ale bez FAP s 88 kW a chování odpovídá tomu, co popisuješ. Docela mi to vadí, že do cca 1800 otáček motor téměr nereaguje. Příjde mi to jako benzín... přemýšlel jsem o přečipování. Ale jestli je to nějaká závada, kterou stačí odstranit... :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...