MALE FROG Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Tak jsem objednal kotouče Brembo MAX jsem zvědav na tu povrchovou úpravu... Ještě vybrat ty správné desky:myslim Citovat
309GT Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Paráda:super Co EBC?Poměr cena-kvalita:super Citovat
MALE FROG Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Pokukuju po nich taky... jen nevím jaké EBC... Citovat
MALE FROG Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Greenstuff - optimalizované sportovní brzdové obložení z kevlaru/aramidu s redukovaným brzdným prachem pro citelné zlepšení brzdného účinku. Toto obložení je bez agresivního černého brzdového prachu, který jinak zůstává na ráfcích a tím je znečišťuje a ničí pokud nejsou pravidelně čištěny. Při vývoji obložení Greenstuff byl kladen velký důraz na zamezení obávaného „vadnutí“ brzdného účinku. Obložení se vyznačuje velmi dobrým účinkem i při nízkých teplotách, životností a zredukovaným opotřebením brzdových kotoučů. Účinek obložení se rozpíná až do hodnot kolem 650°C. Toto obložení s hodnotou součinitele tření 0,55 obdrželo cenu Autografe za inovaci tak i cenu od Maxpower za nejlepší brzdové obložení. Greenstuff obložení mohou zkrátit brzdnou dráhu oproti sériovému až o 9m. Ale koukám i po Yellowstuff ale to už je asi moc... Citovat
MALE FROG Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Mrknu na ceny ještě... V práci mám ještě vyhlídnutý Ferodo ds performance Citovat
Béďa Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Yellow je na bezni jezdeni blbost, taky bych ti doporucil green a nebo max red radu. Citovat
MALE FROG Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Díky za rady Jezdíte na nich někdo tu? Koukám, že bych je stejně asi musel nechat objednat z ebay... Citovat
Béďa Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Na greenech jezdim, uz cca rok a spokojenost. Jen se museji dostat na optimalni teplotu aby pracovali tak jak maj ale to je celkem hned. Citovat
MALE FROG Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Kupoval si je kde prosímtě? Máš to na sériových kotoučích? Citovat
Béďa Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Kupoval jsem je pres jeden cesky shop - pjshop.cz mrkni sem: Citovat
Rejty Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 na kolik te vysli??? ja sem mel predni 266 mm za dvojku oba....naka akce v elitu:aut Citovat
MALE FROG Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Jo na CRN sem koukal ne ebay... Ale nakonec testnu ty Brembo Max díky za odkaz mrknu... Citovat
Dopiťák Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 male co te staly ty nadhery? vypadaji hodne slusive:super Citovat
MALE FROG Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Ja to mam něco malo přes 2litry za oba taky z elitu... normalni cena 1700Kč/ks... Citovat
MALE FROG Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Hlavně jsem zvědav tommas11 jestli budou fungovat:D A němely by oreznout:super Citovat
Dopiťák Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 mno podle me kdyz uz neco brembo vypusti tak to nebude neco spatnyho.. a na to jestli budou fungovat sem taky zvedavej..kazdopadne musis podat zpravu:) ..sou dost pekny na pohled takze bych o nich taky premyslel..za tu cenu je to fakt paradicka.. [upravil dne 4/2/10 tommas11] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.