Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no ted sem nemocnej ale až to bude lepší tak se do toho taky pustim, akorát ještě nevim do jaký barvy, bílá se mi libí, ale musel bych je furt drhnout, ještě jednu otárku, měl si barvu ve spreji?popř. jakou značku, koukal sem ted po netu a je toho kotel

Odesláno

mohol by si pls popísať to pieskovanie aký materiál si použil mne nece velmi dobre ist dole ten git pod lakom pieskovaciou pištoloou začal som kremičitým pieskom to si ich otryskal až uplne po hlinnik abo ta praškova farba šla na ten git??:myslim ja som po poldni pieskovania od zadu šlo šecko fajn asi bolo menej vrstiev alebo čo ale predná strana tam to šlo velmi nedobre minul som 25kg piesku 15 litrov nafty ako hovorim skoro jeden deň roboty a nie je to hotove a to som to mohol dať typkovi čo my to cel urobit za 20 ečok teraz som použil odstranovač naterov a pekne to ide dolu ale už je to skoro čisty hlinnik a ešte som sa nerozhodol či ich nahodou nedoleštim ked už sa s tym tak mr..am najpravdepodobnejšia je matná čierna inak kedy budeš mať foto aspon zblizkosti auta mame rovnake farby zaujima ma ako to bude vyzerať biela + zelena kedže sa už budem musiet čoskoro rozhodnut

Odesláno

Táák pískuju korundem dosti jemným přesně nepamatuju jaké nese označení hrubosti... Na 5,5baru... A nemám problém...

Sparco snad nazuju a hodím na auto ale jsou na prodej:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...