306-Kubik-S16 Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 a jak jsi opravil to poskozene kolo ja jsem to opravoval kytem s hlinikem a fakt dobra vec ten kyt :-) Citovat
MALE FROG Odesláno 20. leden 2010 Autor Odesláno 20. leden 2010 Kit moc nepoužíváme... Zakryla to barva, jen se to opísovalo a zahladilo... Citovat
Rejty Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 pockaj co mas spolecneho s MAM manii na TF??:-D Citovat
SV 24 Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 ty kola jsou fakt super! Lak se ti povedl! Budou ji sluset Citovat
MALE FROG Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 Původně zaslal: Rejty pockaj co mas spolecneho s MAM manii na TF??:-D To je mé dítě Rejty:D Citovat
MALE FROG Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 Původně zaslal: SV 24 ty kola jsou fakt super! Lak se ti povedl! Budou ji sluset Díky moc pochvala potěší Citovat
georgegg Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 ty kola sou fakt pecka, můžeš prozradit čim si je stříkal a kolik vrstev Citovat
MALE FROG Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 Můžu... dvě vrstvy bílé barvy (práškové) a vrstva čirýho krycího laku (opět prášková barvička) Citovat
georgegg Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 no ted sem nemocnej ale až to bude lepší tak se do toho taky pustim, akorát ještě nevim do jaký barvy, bílá se mi libí, ale musel bych je furt drhnout, ještě jednu otárku, měl si barvu ve spreji?popř. jakou značku, koukal sem ted po netu a je toho kotel Citovat
MALE FROG Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 Nene ve spreji ne já se stímhle tak trošičku živím... Tyhle kola jsou opískovaný a nalakovaný v práškový lakvovně... Citovat
MALE FROG Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 začal sem trošku leštit koncák... (sorry za kvalitu foceno mobilem) Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Původně zaslal: MALE FROG Tak všechny kusy:D Tohle ti závidím. Taky bych chtěl mít v pokoji takhle krásně bílá kola, ale ouragany jenže jsem línej to nechat udělat. Citovat
MALE FROG Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 :Ddíky a neboj já sem taky línej mám je doma nenalakovaný už aspoň měsíc:myslim až teď Citovat
kalio306 Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 mohol by si pls popísať to pieskovanie aký materiál si použil mne nece velmi dobre ist dole ten git pod lakom pieskovaciou pištoloou začal som kremičitým pieskom to si ich otryskal až uplne po hlinnik abo ta praškova farba šla na ten git?? ja som po poldni pieskovania od zadu šlo šecko fajn asi bolo menej vrstiev alebo čo ale predná strana tam to šlo velmi nedobre minul som 25kg piesku 15 litrov nafty ako hovorim skoro jeden deň roboty a nie je to hotove a to som to mohol dať typkovi čo my to cel urobit za 20 ečok teraz som použil odstranovač naterov a pekne to ide dolu ale už je to skoro čisty hlinnik a ešte som sa nerozhodol či ich nahodou nedoleštim ked už sa s tym tak mr..am najpravdepodobnejšia je matná čierna inak kedy budeš mať foto aspon zblizkosti auta mame rovnake farby zaujima ma ako to bude vyzerať biela + zelena kedže sa už budem musiet čoskoro rozhodnut Citovat
MALE FROG Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 Táák pískuju korundem dosti jemným přesně nepamatuju jaké nese označení hrubosti... Na 5,5baru... A nemám problém... Sparco snad nazuju a hodím na auto ale jsou na prodej:aut Citovat
MALE FROG Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 Dnešní den se vyvedl, Táta se vyznamenal a koupil mě předběžně dárek k narozeninám... AEZ xylo 7x17 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.