Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No a bohužel... Takhle už nevypadá.

takhle po dešti jedu v koloně aut, před auto přede mnou skočilo dítě no a já bohužel zastavil až o to auto :grr dítě naštěstí stihlo utýct zpátky na chodník...

No a moje autí pak vypadalo takhle :nevim

foto904.th.jpg

Tak sem se hned po dotažení domů pustil do oprav a ještě večer vypadala takhle

foto908.th.jpg

Když už sem byl v tom rozebral sem toho víc :) vyčištění škrť. klapky, odrezivění a nalakování víka ventilů atd atd...

foto913.th.jpg

No a teď vypadá takhle. Všechno pěkně pasuje akorát jen co budou vycházet peníze budu kupovat nový světla kyhle sou dost hotový a sou spíš jen nouzovka. Motor už zase šlape jako hodinky.

foto922.th.jpg

Jenže pořád prostě né a né sehnat kapotu tak nemůžu jezdit :bacha

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak po delší době zase nějaká aktualizace...

S mazlíkem dávno jezdim akorát sem pořád nesehnal kapotu tak jezdim s tou starou akorát sem jí vyklepal aspoň trochu do tvaru :D 7.8 nejspíš budu obědnávat nový světla s černym vnitřkem, z aukra mám obědnané koberečky a dneska sem nasadil mnohem hezčí řadičku původně sem tam měl takovou tu hnusnou gumovou.

Foto:

Takhle teď jezdím :D

kapotao.th.jpg

Foto řadičky:

adika.th.jpg

ve skutečnosti vypadá neochmataně to jen ten blesk :)

Odesláno

Tak sem konečně sehnal kapotu a do konce tejdne by mi jí mělo PPL přivýzt. Tím se nejspíš odkládá koupě světel ale uvidím, třeba mi to vyjde :) hned jak bude kapota přidám fotky. Teď přemejšlim jestli jí stříknout do barvy auta nebo zatim nechat tak jak je (stříbrná)

• O 2 roky později...
Odesláno
Tak sem konečně sehnal kapotu a do konce tejdne by mi jí mělo PPL přivýzt. Tím se nejspíš odkládá koupě světel ale uvidím, třeba mi to vyjde :) hned jak bude kapota přidám fotky. Teď přemejšlim jestli jí stříknout do barvy auta nebo zatim nechat tak jak je (stříbrná)

pekne si sa s tym pobavil :

:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...