Ladis8 Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Taak vám představuju svojí 106tičku. Rok výroby 96, motor 1.0, výbava XN Tady nějaké fotečky [upravil dne 7/7/09 Ladis8] Citovat
Ladis8 Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 No a bohužel... Takhle už nevypadá. takhle po dešti jedu v koloně aut, před auto přede mnou skočilo dítě no a já bohužel zastavil až o to auto dítě naštěstí stihlo utýct zpátky na chodník... No a moje autí pak vypadalo takhle Tak sem se hned po dotažení domů pustil do oprav a ještě večer vypadala takhle Když už sem byl v tom rozebral sem toho víc vyčištění škrť. klapky, odrezivění a nalakování víka ventilů atd atd... No a teď vypadá takhle. Všechno pěkně pasuje akorát jen co budou vycházet peníze budu kupovat nový světla kyhle sou dost hotový a sou spíš jen nouzovka. Motor už zase šlape jako hodinky. Jenže pořád prostě né a né sehnat kapotu tak nemůžu jezdit Citovat
Ladis8 Odesláno 27. červenec 2009 Autor Odesláno 27. červenec 2009 Tak po delší době zase nějaká aktualizace... S mazlíkem dávno jezdim akorát sem pořád nesehnal kapotu tak jezdim s tou starou akorát sem jí vyklepal aspoň trochu do tvaru 7.8 nejspíš budu obědnávat nový světla s černym vnitřkem, z aukra mám obědnané koberečky a dneska sem nasadil mnohem hezčí řadičku původně sem tam měl takovou tu hnusnou gumovou. Foto: Takhle teď jezdím Foto řadičky: ve skutečnosti vypadá neochmataně to jen ten blesk Citovat
Ladis8 Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 Tak sem konečně sehnal kapotu a do konce tejdne by mi jí mělo PPL přivýzt. Tím se nejspíš odkládá koupě světel ale uvidím, třeba mi to vyjde hned jak bude kapota přidám fotky. Teď přemejšlim jestli jí stříknout do barvy auta nebo zatim nechat tak jak je (stříbrná) Citovat
Sajto Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Tak sem konečně sehnal kapotu a do konce tejdne by mi jí mělo PPL přivýzt. Tím se nejspíš odkládá koupě světel ale uvidím, třeba mi to vyjde hned jak bude kapota přidám fotky. Teď přemejšlim jestli jí stříknout do barvy auta nebo zatim nechat tak jak je (stříbrná) pekne si sa s tym pobavil : Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.