brade Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Tak nám do našeho drobečka (ehm, tedy jen kupátek) začali dávat 3.0HDi - http://news.auto.cz/nove-modely/peugeot-coupe-407-hdi-3-0-v6-nejsilnejsi-seriovy-turbodiesel.html Jaký je váš názor na tenhle motor? Je to biturbo (nebo twinturbo, liší se to uspořádáním turbín, nebijte mě), dává se i do Jaguaru XF, kde má, myslím, 200KW nebo 220KW. Proč si myslíte, že nevyvíjí PSA turbo benzíny? Kdybych volil benzínovou variantu, 100% sáhnu po 3.0 V6, ačkoliv má na svůj objem a dnešní dobu ne nejlepší parametry :-( myslím si, že 407 by slušel nějaký 3.0V6 turbo ;-) Citovat
Přema Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Já chci 3,0 HDI.......proč je to jen v coupé...????:(:( Citovat
tomike Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 V PSA pochopili, ze kvalitu benzinovych agregatov od premiovych znaciek nedobehnu. Ale v dieseloch maju silnu tradiciu a myslim slusnu povest takze sa vydali touto cestou. Ciste teoreticky by to mal byt vyborny motor, cas ukaze. Přema neboj bude vo vsetkych 407, chce to len cas. Ale videl som tam aj udaj o 2.0 HDi ze vraj 120 kW, co hovorite na toto. [upravil dne 7.7.2009 tomike] Citovat
brade Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 Je to otázka, přitom konkurent Citrák ho v jeho C5 mají :-( podle mě bude až ve 408 Citovat
brade Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 Původně zaslal: tomike V PSA pochopili, ze kvalitu benzinovych agregatov od premiovych znaciek nedobehnu. Ale v dieseloch maju silnu tradiciu a myslim slusnu povest takze sa vydali touto cestou. Ciste teoreticky by to mal byt vyborny motor, cas ukaze. Přema neboj bude vo vsetkych 407, chce to len cas. Ale videl som tam aj udaj o 2.0 HDi ze vraj 120 kW, co hovorite na toto. [upravil dne 7.7.2009 tomike] Ten 120KW 2.0HDi bude pěknej průser, koukal jsi na parametry? Je dodáván výlučně s automatem, má o 2 litry!!! vyšší kombinovanou postřebu (nebo měli překlep na stránkách). 120KW z 2.0 dnes není žádnej zázrak, BMW má 130KW a to to není biturbo :-) Myslím si, že o dohánění to není - vždyť 1.6 turbo ladili lidi z BMW, podle mě v tom bude něco jiného Citovat
Přema Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Tak tak 125 kw se ve 2 litru dělá běžně do Š superbu Citovat
brade Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 Právě - a navíc mě mrzí absence haldexu ve 407 - nezvyšovat výšku, nic takového - jen čistě kvůli trakci :-( ale to zase zabíháme už moc daleko Citovat
Přema Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Haldex je na pi*u...jedině stálý pohon jinak je to na ko**t Citovat
brade Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 Četl jsi testy toho Superbu s haldexem? Nová generace nemá s těmi původními prachnic společného :-) Permanentní pohon by ti zvedl spotřebu o 2-4 litry, jak na kterém motoru, haldex vypomůže jen v případě potřeby - při rychlém startu, v zimě atp. Citovat
Přema Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 no nečetl ale přesto......4x4 je 4x4 ne jen někdy,když se elektronice zachce Citovat
Ajdamek Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Na dehta to je slušný, ještě k tomu dvojspojkovej automat a bude to paráda. Tuhle kombinaci bych si časem klidně pořídil Citovat
brade Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 @Ajdamek - ty by sis vzal naftovou? Nevadil by ti ten \"neklid\" naftového agregátu? Převodovka už bude, doufám, pecka ;-) Citovat
Ajdamek Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Původně zaslal: brade @Ajdamek - ty by sis vzal naftovou? Nevadil by ti ten \"neklid\" naftového agregátu? Převodovka už bude, doufám, pecka ;-) No jelikož novýho benzínovýho šestiválce se asi nedočkáme, tak pokud bude příští auto Peugeot, tak asi V6 diesel. Taky záleží, jak se mi změní nájezd, ale šestiválcovej diesel je docela snesitelná věc, chvílema to má i docela hezkej zvuk Citovat
brade Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 Hele, ty bys potřeboval návštěvu odborného lékaře, ty tu začínáš blouznit! Citovat
JonathanDavis Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Proč si myslíte, že nevyvíjí PSA turbo benzíny? akože nevyvíja ? motor roka 2009 v kategórii od 1,4 do 1,8 litra: BMW PSA 1,6 Twin-scroll Turbo Prítomnosť turbodúchadla vyniesla prvenstvo v danej objemovej triede spoločnému dielu koncernu PSA a BMW za preplňovaný štvorvalec 1,6 Twin-scroll. Agregát poháňa športové verzie modelov MINI a Peugeot vo viacerých stupňoch výkonu. Opäť ide o príklad vyváženého pomeru medzi spotrebou a výkonom. \"Tento motor predstavuje jeden z najlepších príkladov downsizeingu motorov\" Citovat
brade Odesláno 8. červenec 2009 Autor Odesláno 8. červenec 2009 Měl jsem na mysli silnější benzín ;-) 2.0Turbo, nějaký V6 turbo nebo pořádná atmosféra (třeba 180KW) Citovat
ujomarian Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 podla popisu ten trojliter HDi vypada pekne, len skoda ze si ho uvidim maximalne tak zozadu vzdy ked ma obehne na ceste ... Citovat
Ajdamek Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Původně zaslal: brade Hele, ty bys potřeboval návštěvu odborného lékaře, ty tu začínáš blouznit! Já? proč? Citovat
brade Odesláno 8. červenec 2009 Autor Odesláno 8. červenec 2009 Slyšel jsem tam totiž cosi o hezkém zvuku naftových motorů! Citovat
elton Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Ale diesely mají hezký zvuk. To klapání, to je radost poslouchat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.