bucca Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Čau chlapi, nedávno jsem měnil žárovky pod tachecem a uikazatelem paliva, ale chvílu na to mi přestal svítit kilometrovník. Nevíte co s tím? Už jsem měl asi 3x znovu vyndanou přístrojovku (nebo jak se tomu říká, prostě to, kde jsou budíky;)), zkontroloval kontakty a pod a nic... možná teď budu mít hodně dutej dotaz:myslim, ale ten display není podsvícenej nějakou žárovičkou doufám, páč už jinak opravdu nevím, čím by to mohlo být...díkec! Citovat
marko306 Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 jj, teraz neviem či jedna alebo dve. Sú tam také ako v budíkoch a ich okolí Citovat
bucca Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 Tak to musím vyzkoušet, páč se teď chystám na cca 2000km výlet, tak bych rád věděl, kolik nalítám...díky:papa Citovat
Guest servisman Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 řešil jsem podobné že při montáži zpět mne nesvítila žárovka osvětlení,nakonec byl přerušen na tištáku kousek a jak jsem dal budíky dohromady tak se prostě kontakt stratil a dvě žárovky nesvítili.Rozebral jsem opět budíky a spoj proletoval dal kousek drátku a drží dodnes. jinak by tam měla býti jedna žárovka hned za displejem je to stejné jako u 406 Citovat
bucca Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 no tak myslím, že problém bude vyřešen, díkec! Citovat
Peter86 Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Jj,taky jsem za posledni 4 dny ctyrikrat vytahoval budiky,protoze porad neco..menil jsem zarovky za diody a lakoval ramecek.Jenze ted mi taky jedna dioda nesviti..takze to jdu opet vymontovat..Ale druhej problem..:SEKA SE MI RUCICKA RYCHLOMERU..Nejde plynule nahoru,ale poskakuje.Rucicky jsem nesundaval,tak nevim cim to:myslim:myslim Citovat
bucca Odesláno 21. červenec 2009 Autor Odesláno 21. červenec 2009 tak je tam jedna a byla odpálená...je to ta v prohlobni jakoby uprostřed...díkec za rady! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.