Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Radio s GPS? To hodláš napojit na navigaci? Nebo chceš přímo navigaci v rádiu? Do 307 pasují velmi dobře rádia od Alpine, která jsou stříbrná a mají volitelnou barvu podsvícení. Je tak možné přesně chytit odstín oranžové, kterou je podsvícená přístrojovka. Sám to mám tak a jsem naprosto spokojený. (jak zvukově, tak po stránce designu)

Odesláno

Alpina co mám v 307 navigaci ani GPS nemá, to bych spíš doporučoval nějaké 2dinové rádio, s velikou dotekovou obrazovkou. Ale takové systémy stojí kolem 40.000 a více.

Udělal jsem narychlo 2 fotky toho co máme v 307:

alpine1.jpg

alpine2.jpg

...neměl jsem sebou stativ, takže je to trochu mázlé.

Pro představu to snad stačí.

Odesláno

destiny,diaľové ovládanie čo si dokupoval je na ovládanie rádia pod volantom?Pokiaľ áno, napíš kde si ho zohnal,rád by som vymenil pôvodné rádio. len adaptéry na ovl.rádia pod volantom sú dosť drahé.

Odesláno

Přesně tak, jedná se o dálkové ovládání , které je na druhé fotce. převodník na ovládání pod volantem mám taky, jen jsem nebyl schopný ho ještě zprovoznit. Jinak máš pravdu, že převodníky jsou celkem drahé.

Odesláno

to dialkové na 2 fotke som si vôbec nevšimol...čo sa dá robiť , roky neoklameš!!!

Odesláno

To je krása, škoda, že nejsou tak za 10tis hned bych do toho pioneera šel.

Odesláno

Ahoj tak nějak začínám licitovat nad 2din rádiem do 307.

Máte někdo zkušenosti s \"no name\" modely s 7\" LCD a navigací co se daj sehnat na e-bay za cca 8-10tis kč?

popř. bych tu navigaci i oželel, hlavně aby to umělo divx, mp3 a hlavně aby to mělo pokud možno lepší zvukový

výstup než orygo RD4.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...